Muhammad Afeef B. Muhammad Abu Bakar As-Siddiq

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Khayla Arissa Bt. Muhammad Abu Bakar As-Siddiq

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Monday, February 22, 2010

T-Shirt for my brothers..


For my wedding nanti, tetiba terpikir nak buatkan my brothers, Abg Mie (BIL) + Abg Joe + Abg Jal + Abg Kie + Aris T-shirt custom made. Almaklumlah, my brothers ni sume rajin + ringan tulang nak tolong ape2 yang patutkan. Kekee.. So, pakai T-shirt lagi practical dari pakai baju melayukan? Dekat bawah ni ada design utk ditempekkan dekat T-shirt tu nanti. Actually, idea asal dari my invitation card. Tp my fren Zira said, buat satu huruf S besar then combine name lagi cantek.. So, kat bawah nilah akhirnye design yg terjadi. Huu~ jgn gelak ye. Aku ni bukan kretip sangat pon..

T-shirt kaler dark choc + tulisan atas ni kaler putih

Then, tetiba macam seronok pulak nak buat design utk sendiri mau pakai dan utk my B. Boley pakai time nak cuci periuk nnt. Kekee.. So, bile da oter2, terjadi la design dekat bawah ni. Huu~ Tapi bile tgk2 balik macam kelako pulak design ni. Childish sungguh!!

T-shirt kaler putih + tulisan kaler dark choc

Nak cari T-shirt custom made? Visit blog nie: http://leorbit.blogspot.com

P/s: Entri pasal Kakiku terpaksa di delete disebabkan sebab2 tertentu..



5 comments:

buRn said...

hehee... so cute laa yg last tu;)

OpiYa OneL said...

thanks B (^_^)

bELLe said...

piya....cutela...sangat tomei...hik3...aku suke dua2..sempoi abeh... =)

Siti Syuhada said...

piya,klau nak font yg best2 leh download sendri kat dafont.com...

OpiYa OneL said...

To Bain:

Huu~ thanks a lot Bain!!

To Kak CT:

Oh yeke? Huuu~ thanks kak CT!
(^_^)