Muhammad Afeef B. Muhammad Abu Bakar As-Siddiq

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Khayla Arissa Bt. Muhammad Abu Bakar As-Siddiq

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Wednesday, February 24, 2010

Personalized Tag & English Wooden Tray


Tgh2 bloghoping beberapa hari yg lepas, tetibe tersinggah dkt blog nie..

Wawaa.. Sungguh tertarik hati dengan personalized tag yg dihasilkan oleh owner of the blog. Actually, bukan personalized tag shj. Sume stuffs dia.. Sungguh kiut.. Hehee.. So, aku nie ape lagie. Tetibe ade je idea nak letak personalized tag dkt doorgift utk family B nnt (even still tak tau nak bagi ape).

So, try la e-mail2, then owner ilikecard tu (faizah) reply dgn pantasnye (tgh2 mlm pulak tu kalo tak silap). Then, discuss2 dgn faizah nak design macam nie, colour macam nie, nak tulisan macam nie.. Huhuee.. Aku tempah tak banyak. Just 50 pcs je. Sebab sedara-mara belah B yg datang nnt pun anggaran datang dalam 30++. Setelah sesi oter-mengoter, terjadilah design di bawah ini..

Theme: Choc & White

Then, semalam jugak ade ter'oder' English Wooden Tray Set. Kekee.. Actually, tray nie byk kegunaannye nnt especially utk hantaran. Disebabkan ia didatangkan dalam 3 size, Large, Medium & Small, aku pun terpk nak letak yg L utk kemeja+slack B, M utk fruits & S utk wallet+belt B. Huhuu.. Nak order English Wooden Tray nie, visit blog kat bawah nie..


English Wooden Tray Set


5 comments:

buRn said...

sukenye dia;)

OpiYa OneL said...

Hehee.. (^_^)

buRn said...

babe.. de correction...design sticker tue nape 9mei je ? ...mn b punye :(

OpiYa OneL said...

tu bukan sticker la syg. tu tag.. sticker lain.. hee =)

Anonymous said...

This is very fine web site, thank you and look at that [url=http;//ciufcia.pl]gry dla dzieci[/url]