Muhammad Afeef B. Muhammad Abu Bakar As-Siddiq

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Khayla Arissa Bt. Muhammad Abu Bakar As-Siddiq

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Thursday, February 18, 2010

Invitation Card & Banting..


Yey!! My invitation card da hampir siap! Just tinggal printing je. Thanks a lot kepada En. Suhaimi dari Jentayu Design yg sgt sabar melayan kerenah aku yang sememangnye banyak kerenah nie. Kekee...

My Invitation Card - sample

Kalau nak diikutkan, aku ni da ter'advance' sgt pulak buat kad kahwin so early. Tapi takpelakan?? Tak la susah hati lagi. Lepas ni boleh proceed dgn keje-keje mengepos pulak yang aku rase lagi renyah nak buat. Kepada kawan-kawan yg dah bagi address, insyaAllah awal bulan April nanti dpt la my invi card ni..

Tapi, still ade rase susah hati jugak sbb masih takde gambar utk diletakkan di banting (or bunting??). Kalau boleh, taknak la ambil gambar skema pakai baju pengantin sambil mata menengok ke arah kamera...

Ni sample je (jgn Marah ye En. Suhaimi) Kekee...

Kalau boleh nak amek gambar mcm dkt bawah ni.

Source: sini

Then, crop2 jadikan banting. Ok tak??

Tp takmo la amek gambar pegang2 tangan mcm dkt atas tu. Nanti my apak tarik telinga tak ke naye. Hahaa...

Actually, bila terbuka blog http://ahmadfairus.com/blog/, macam best pulak nengok orang amek gambar pre-wedding. (Kuat betul pengaruh blog nikan??) Tapi, bile pikir2 balik.. gambar time wedding tu lagi pentingkan?? Tapi.. still nak jugak amek gambar pre-wedding ni. Kekee.. Nantilah pikir macam mane.. Huu~~ *ade hati jugak tu*

P/s: My brother Joe da semakin sembuh.. Alhamdullillah...

4 comments:

ms. diya said...

piya,
another option for ur bunting! http://1.bp.blogspot.com/_ZcknHMmRJAs/SzrDEKNwTkI/AAAAAAAAAxA/amxMxI4xjwM/s1600/Picture%2B12.png

fav yg belah kanan. bg diya nice sgt! tak skema and yg penting xde pegang2 tgn. :)

buRn said...

heee.... comey2...comey2!;)

~ thalhazlin ~ said...

hihi. kalau cam tuh, kita ni lagila extra awal tempah kad. ekeke. apapun, kad opie cantik. i like!

OpiYa OneL said...

To Diya:

Diya!! Serious cantek giler!! Thanks bg idea.. Me love u! Hee..

To B:

Bile nak buat pre-wedding ni? Kekee..

To Talha:

Takpe tempah awal. Pasni da tak payah pk da. Anyway, thanks!! (^_^)