Muhammad Afeef B. Muhammad Abu Bakar As-Siddiq

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Khayla Arissa Bt. Muhammad Abu Bakar As-Siddiq

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Friday, February 5, 2010

Bunga dulang..


Ade ape dengan bunga dulang?? Hee.. Bunga dulang mestila tujuannye nak mencantikkan lagi hantarankan?? Dan ia sgt menyenangkan. Letak je dkt tepi barang hantaran. Da jadi cantek + menarik. Mase tunang dulu, aku tibai je buat gubahan hantaran sendiri. Tak guna bunga dulang pun sbb.... Entah?? Tak terfikir pulak ttg bunga dulang. Huhuu.. Seronok menggubah even mase tue tgh bersengkang mata nak siapkan final year project. Sampai belah my B pun aku request nak tolong buatkan. Senyum my B sbb his mum da tak payah susah2 nak pk hal hantaran. (salah satu cara nak tambat hati ibu mertua. Kekee..).

Hantaran mase tunang yg sgt simple.

Disebabkan untuk wedding nnt aku ketiadaan masa nak menggubah hantaran, so aku decide nak menyerahkan kepada yang pakar je la. (dengan nada sedey). Sedey sbb masa menggubah hantaran time tunang dulu da beria janji pada diri sendiri nak buat lagi better untuk wedding. Siap berangan nak blaja buat bunga dip yg macam dalam magazie tue. Huhuu.. Tp nak buat macam mane, sgt takde mase. Nie da last sem. Tambah pulak mase utk buat master project cume 2 month! Huh..huh! Sempat ke aku abeskan on time nie?? InsyaAllah....

So, tadi saje la searching2 ttg bunga dulang kat google. Tup..tup terjumpa satu blog nie.

http://thebunga.blogspot.com/

Macam agak menarik bunga dulang yg dibuat oleh Cik Tpah nie. Memandangkan tema utk my wedding coklat, so.. bunga dip lily kat bawah nie sgt menarik hati utk dijadikan bunga dulang hantaran untuk my B.

B, ok tak??

Maybe untuk belah aku, amek dip roses kot. Colour?? Maybe pink jugak kot same mcm time tunang. Huhu. So, e-mail la Cik Tpah tu tanye quotation. Price dia ok la, sepadan budget yg agak limited. Tapikan, dulu ade hati jugak nak gune fresh flowers utk gubahan hantaran. But pk2 balik, macam tak elok pulak membazir duit. So, maybe da blh tempah bunga dulang nie untuk masa terdekat.

P/s: Tgh siapkan map utk kad kahwin. Disebabkan map tak siap lagi, so pending la proses nak buat kad kawin tue. Cepat Sopia siapkan!!



2 comments:

sePosen said...

hehee...so sweet babe!! ;) thanks agains!!

OpiYa OneL said...

welcome dear =)