Muhammad Afeef B. Muhammad Abu Bakar As-Siddiq

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Khayla Arissa Bt. Muhammad Abu Bakar As-Siddiq

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Wednesday, February 24, 2010

Saya nak bunga tangan ituw!


Memandangkan theme untuk my wedding nnt adalah dark choc + white, so dalam kepala nie da mula terbayang2 hand bouquet roses putih plus peach! Do not know why.. tp nak jugak ade peach sbb if terlalu putih, nnt da menyerlah pulak hand bouquet tu kan?? Ala2 macam dkt bawah ni..

I heart these two so much!!

Then, yg paling penting, taknak ade dedaun.. Bunga shj. Then, ikat gune riben putih.

Macam nie..

Huu~ demandkan??


7 comments:

ms. diya said...

haha.. lawak la piya ni! your wedding of course kene ikut ur demand! :)

buRn said...

emm ;)

OpiYa OneL said...

to diya:

bukan la diya. takut tak ley demand sbb handbouquet tu da masuk dlm pakej.. huuu~

to B:

ok kan?? hehe..

buRn said...

like 1st flower i gave to u?! rite?;)

OpiYa OneL said...

first flower purple colour la syg. yg syg bagi time first year tu. second flower time besday yg colour peach tu =)

buRn said...

yeke?...hehee... lurve u;)

ms. diya said...

ohh.. masuk dalam pakej ke.. :D try tny kot2 org tu bole provide ke kan.. :)