Muhammad Afeef B. Muhammad Abu Bakar As-Siddiq

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Khayla Arissa Bt. Muhammad Abu Bakar As-Siddiq

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Friday, February 5, 2010

Cuti Raye Cina..


Memandangkan class ari rabu (Seminar on Dev. Eco & Global Issues) dibatalkan, so.. maybe after class Arbitration hari Selase tu aku terus cabut balik Muar. My mum da majok2 sbb da dekat sebulan aku tak balik kg. Huhu.. Ampum mak!! Bukan ape, macam malas la nak balik kampung. Reasonnya, my mum keje ari Jumaat & Sabtu di Segamat. So ade mase Ahad je pn nak spend mase ngan my mum & dad. Tu yg lagi rela menghabiskan sisa2 mase dkt U ni. Huu~

So, ape agenda utk cuti nie? Maybe ari Rabu tu aku akan heret my mum ke Nilai. huhu.. Tujuannye nak pegi membeli barang-barang di bawah nie:

1. Bunga Pahar
2. Tempat Bunga Pahar
3. Bunga Manggar
4. Langsir
5. Favor Bag utk rombongan pihak lelaki
6. Ape lagi???

Huu.. confirm kopak duit kat sanekan?? Emm.. sampai sekarang aku still blur tak tau nak bagi doorgift ape utk rombongan pihak lelaki..

=(


2 comments:

buRn said...

pendeknyeew :(.... tulislaa lagik...hehee

OpiYa OneL said...

tu je yg terlintas nak tulis.. hee...