Muhammad Afeef B. Muhammad Abu Bakar As-Siddiq

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Khayla Arissa Bt. Muhammad Abu Bakar As-Siddiq

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Friday, February 26, 2010

Doorgift..


Tengah-tengah men fb tadi, tetiba teringat nak menengok profile sis sobby. Melihat pics weddingnya dalam blog, adoii.. sgt cantek! Hehee.. Sis ni sgt somel + kiut tau!! But dlm blognya hanya ada a few picas shj. So, bile bukak fb sis ni, tgk2 la pics time weddingnya. Ouwwhh.. wedding yang sungguh best!! & sgt suke melihat doorgiftnya..

Sis, curi gamba skejap. *hehe..

Kan best if dpt bagi doorgift mcm ni jugak. Sweet + simplekan?? But if nak buat mcm ni, my mum tak bagi.. *sedey kejap* My mum nak jugak bagi barang2 macam telor ke, muffin ke... & sume tu diisi di dalam favor bag. Huu~ takpe la.. da name pun my family yg sponsor sume tu. So, kepada sume yg maybe akan attend my wedding nnt, jgn harapkan doorgift yg best2 ye. Hanya akan ada bese2 shj. Huu~ boley ke macam tu???



3 comments:

bELLe said...

it's ok piya...door gift 2 adalah sedekah kite kpd tetamu yg dtg...kite bg ape yg termampu dgn ati yg ekhlas...2 yg penting sbnrnye..heeee~~

OpiYa OneL said...

hurm.. betul tu bain.. tp tu la, rase kalo beli muffin, telur + chocs tu mcm lagi mahal. huu~

buRn said...

saba ye;)