Muhammad Afeef B. Muhammad Abu Bakar As-Siddiq

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Khayla Arissa Bt. Muhammad Abu Bakar As-Siddiq

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Sunday, March 21, 2010

Waaa... Lee Min Ho!!!


Cite bawah nie...
Abangku (Abg Aki) sgt bersalah kerana membawanya pulang ke rumah!
Natijahnya, aku tak sentuh pun assignment yg berlambak! Huaaaaaaaaa!
No lah! Sayang Abg Aki sebab telah membuatkanku release tension yg sgt2 b4 dis.
Siap belikan adiknya vcd karoke lagi suruh memekak semata-mata nak release tension.
Haha... I Lap u lah!


Me wif Abg Ki!

Apepun, maybe la aku ni lambat. Sebab cite ni da tayang lame da dkt KBS Astro.
*Thanks Lina sebab selalu sgt suh Pya tgk cite ni. Nanti free kt tengok same2 k!*


Boys Over Flowers!!!


& aku sgt2 lah SUKA dekat actor bawah ni!!!

Gu Jun Pyo @ Lee Min Ho!!!!



Aiyoh! Boleh pengsan kalo tgk lame2. Haha...

Okay, tak ley puji banyak2 nnt ade org jeles. Haha (^_^)

Apepun, memang best tahap #$@%$#@ cite ni! Haha!


2 comments:

rimieilya said...

mmg ko lmbt sgtla pya..tp xpe,best kn cite ni..aku suke yg rambut putih tu..cute2..

OpiYa OneL said...

haha.. aku ni bukan gler cite korea la mira. tgk sesekali jew. rambut putih or perang? Ji Hoo tu eh?