Muhammad Afeef B. Muhammad Abu Bakar As-Siddiq

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Khayla Arissa Bt. Muhammad Abu Bakar As-Siddiq

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Friday, March 5, 2010

Kak Isma...


Just nak share dgn semua... Semalam, tru fb.. aku terjumpa balik kakak yang paling disayang semase bersekolah asrama di Gunung Rapat, Ipoh dulu. Her name is kak Isma Fazlin.

Kak Isma! Pya curik gambar kak Isma dlm fb! Ehee..

Even kak Isma ni bukan my kakak angkat (dulu kat SMGR ade sistem angkat-mengangkat which means ade adik angkat & akak angkat), tapi tak tau kenape, dengan dia da rase mcm kakak sendiri. Sayang giler dekat dia!! Maybe sebab karakter dia yang sgt lembut dan penyayang. Untungnya adik2 kak Isma dpt kakak mcm kak Isma! & Pya pun beruntung sebab dapat kenal kak Isma. & thanks a lot to FB yg menemukan kami. Da macam jejak kasih pulak semalam. (^_^)

Dekat SMGR dulu, sememangnya banyak giler kenangan manis & pahit. & thanks kak Isma sebab kak Isma merupakan salah satu kenangan manis Pya sepanjang dekat SMGR dulu. Me LOVE u & MISS u so much!!

P/s: Hopefully after dis da tak lost contact lagi...


2 comments:

buRn said...

miss u too;)

OpiYa OneL said...

miss you too..3..4..! (^_^)