Muhammad Afeef B. Muhammad Abu Bakar As-Siddiq

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Khayla Arissa Bt. Muhammad Abu Bakar As-Siddiq

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Monday, March 29, 2010

Homestay ke?


Hari ni, my dan & my mum ajak pergi book tempat untuk family B menginap sepanjang 2 hari wedding nanti. My dad beria ajak pergi satu tempat homestay ni sebab sangat cantik katanya. Then, after sembahyang zohor, kami tiga beranak pergilah ke tempat tersebut. MasyaAllah, sgt cantik rumah homestay tersebut! Dah la sangat dekat my house! Terus book tanpa berfikir. Haha...

Main House. Sgt besar!

2 Bilik ni kecil sikit. But sgt selesa!

Parking

Hopefully family bakal mertua selesa stay dekat sini. (^_^)


10 comments:

farah zamri said...

rumah tu kat mane kak pya?
so nice craving dia!~
suka..suka :)

OpiYa OneL said...

dekat Parit Raja, Muar.
cantek sgt farah!
nnt datang muar boleh la stay dekat homestay tu (^_^)

farah zamri said...

kak pya nnt majlis kat muar kan?

ms. diya said...

piya, sgt nice!! da mcm resort je.. hihi.. wedding kat muar ye? :)

OpiYa OneL said...

To Farah:

Yup, wedding akk dekat Muar =) Nanti datang ye!

To Diya:

Cantikkan diya! Ha'ah, wedding dekat Muar. Nanti datang ye!

farah zamri said...

kak pya,
hihi nak dtg!
kot2 ley singgah my skewl :)
rindu gle kat skewl..
lg pon time kak pya kawen tu fara mmg ade kat johor..

ally said...

wah..sgt cantik homestay tu..i bet, mesti sgt2 selesa..x sangka kat muar ada homestay yg cantik..kat bp rumah teres biasa je..

OpiYa OneL said...

To Fara:

Thanks fara... terharunya!

To Ally:

Hye Ally =). Tulah, mula tu memang tak tau jugak. Tapi bila ayah da survey2 ada pulak homestay. =)

buRn said...

waaa...canteknyeee;)...hehe.. tomey2 ;) thanks dear...

immeylito said...

ada contact no homestay ni? thx...