Muhammad Afeef B. Muhammad Abu Bakar As-Siddiq

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Khayla Arissa Bt. Muhammad Abu Bakar As-Siddiq

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Wednesday, March 24, 2010

Try DIY dis!


Actually, idea ni datang bila dapat TQ tag dari ilikecard2. Love the packaging. See below k!


Then bila tengok packaging tu, tiba2 terfikir... macam comel je kalau dapat letak marshamallow dalam plastic tukan? Gift yg sesuai sgt if nak bagi budak2. *if my mum approve la*

So, tangan ni gatal nak try DIY header atas plastic tu. Then, terjadilah sumting yang tak seberapa dekat bawah ni...

Ni front header

Ni belakang header

Then, kunun2 bila da lekat dengan plastic, jadilah macam ni...


B kate comel! Haha.. Untuk budak2 ok kot kan???

Oh, tentang marshamallow, da survey2 dekat blog fuza marshamallow *Ika bagitau pasal blog ni*. Harga pun sgt ok. (^_^)


8 comments:

Xora said...

Sangat suka DIY ni!

OpiYa OneL said...

Hehe... thanks a lot!!!! (^_^)

Siti Syuhada said...

Walaupun xde anak lagi,k.ct chop nak satu tau....hikhikhikhik...

OpiYa OneL said...

Haha.. Kak CT nak banyak pun takpe (^_^)

hana yoriee said...

cutenya piya!! i like..

OpiYa OneL said...

To hana yoriee:

Heee.. thanks hana!!!! (^_^)

buRn said...

hehe.... see! ;) cute kn?!;)

OpiYa OneL said...

Thanks cuyunk! (^_^)