Muhammad Afeef B. Muhammad Abu Bakar As-Siddiq

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Khayla Arissa Bt. Muhammad Abu Bakar As-Siddiq

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Thursday, March 4, 2010

Our Home..


Baru semalam macam takde mood nak berbelog. Tp hari ni da semangat balik. Haha... Serious, memang macam tak boleh nak stop berbelog dah! Blog ni mcm suatu tempat nak release tension... *Tension sbb takde mood nak buat kerja yang menimbun* huu~

Cerita hari ini.. B baru je sent gambar rumah yang insyaAllah bakal di sewa oleh kami di Puncak Alam, Selangor after kawen nnt. Area rumah dekat situ agak murah untuk di sewa sebab kawasan tu baru nak membangun. & my B + Lina pun ade cakap, rumah area situ dekat dengan new campus UITM. Hopefully, nnt meriah la kawasan dekat sane tu... So, gambar di bawah ini adalah sample rumah yang bakal diduduki..


*Tolong la jgn nak berangan nak fikir beli langsir ke perabot ke... Pasal kawen pun tak settle lagik! Huh!




6 comments:

buRn said...

hehe... ade2 jela babe nih;)

OpiYa OneL said...

heee.. (^_^)

~ thalhazlin ~ said...

wow. sudah ada rumah sewa. cantik lagik! hihi. kite kene la tunggu ke putrajaya nanti, then cari rumah.

OpiYa OneL said...

To Thalha:

Hehe.. mekaceh.. dkt putrajaya rumah lagi cantek2 tuw. heee...

bELLe said...

babe, b ko sewa celah mane weyh kt puncak alam tuh????hubby aku keje kt area puncak alam tuh...umah sewa die pon kt c2...hehehe..berjiran la kite piya...cam xcaye je aku nih!!!!!!
nanti cite detail lagi,k...hikhik..excited!!!

OpiYa OneL said...

Waa.. best gler camni babe!!! Aku pun tak sure rumah ni celah mane. Td Abu bagi e-mail tunjuk rumah yg dia nak sewa. Sonok tak terkate nih!! Haha~