Muhammad Afeef B. Muhammad Abu Bakar As-Siddiq

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Khayla Arissa Bt. Muhammad Abu Bakar As-Siddiq

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Monday, March 15, 2010

Oh Baby!!!


Ni baby boy...
Lahir petang Rabu (10 March 2010) jam 6.20pm
Baby kepada Along (Abg B) wif Kak Zie
Cucu sulung family B
CHUMEL kan??? (^_^)

*B, baby boy ni nanti panggil kamu apa ya???*

Tak sabar nak pegang baby ni...
Next week auntie Pya datang datang jenguk ye...

Muhammad Haziq Al-Lutfillah Bin Muhammad Firdaus

Bestnya if dalam family ada baby kan???
My mum da merungut sebab my kakak sulung plus 2 org kakak ipar da tak nak ada baby lagi
Huuu~
& sekarang semua menunding jari ke arah ku untuk misi mendapatkan baby
Opss!!! Lambat lagi la gamaknya...
Haha...


12 comments:

farah zamri said...

kak pya,
subhanallah..
handsome boy la baby tu :)
ske ske..
pelok cium die utk fara nnt k?

p/s:fara quite busy now.xtaw ble nk jmpe kak pya ni :( nak kad!~

Chopie said...

lmbt kerr??? huhu mcm xlambat je.

b.E.L.L.e said...

hehe..chumelll la anak ko...
oppsss...eh, silap...hahah
tersasul plak....ngeh3...

farahfatihah said...

so cute la bby tu!!!

buRn said...

hehee... thanks ;)
pasni leh jmpe every weeks;)

buRn said...

namer baby nih Muhammad Haziq Al-Lutfillah Bin Muhammad Firdaus...

OpiYa OneL said...

To fara:

Nnt akk pas kad dkt fara k! (^_^)

To opie:

Haha.. lmbt la.. tunggu ak abes blaja dlu kot.. kekee...

To Bain:

Comel kan? Babe, ko pun mesti teruja nak dpt baby cepatkan? Haha..

To Farahratihah:

Hehe.. cutekan? tp tu la, dpt tgk gambar je. tak tgk depan mata lagi..

To B:

Canteknya nama! Tp kalo baby kita mesti tak blh letak name panjang2kan sbb name kamu da panjang bebeno. kekee...

~ thalhazlin ~ said...

alhamdulillah. comelnya baby tuh. pya kiss kan dia untuk kita ek? hihi. ala pya. jangan la lelambat dapat baby. rezeki tuh. ;p

buRn said...

nnt kalo dpt baby... leh letak namer max 6 alphabet jer...hehee ;)

OpiYa OneL said...

To Talha:

Kalo dpt awal lg bagus sebenarnye. Hehee... (^_^)

To B:

6 je?? Huh! kedekut! sebb name dia panjang, anak jadi mangse. haha...

rimieilya said...

aku sokong ckp opie tu..xlama dh tu..ntah2 tahun depan dh ada.haha..

OpiYa OneL said...

Hehe.. doakan la ye.. amin (^_^)