Muhammad Afeef B. Muhammad Abu Bakar As-Siddiq

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Khayla Arissa Bt. Muhammad Abu Bakar As-Siddiq

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Saturday, March 12, 2011

TAG from adik Farah ^_^


Wehee! Lamanya tak kena tag! HEPI~~ Ngee! Thanks my dear Farah ^_^


soklan no. 1: Pernah ke anda rase 'hot'?
jawapan soklan no. 1: Hoho... mestilah pernah. Lagi2 me bukan duduk kat Kutub Utara or Kutub Selatan :p


soklan no. 2: upload wallpaper yang anda gunakan sekarang.
jawapan soklan no. 2:


soklan no. 3: ceritakan pasal wallpaper tersebut
jawapan soklan no. 3: Tengah dalam mood nak berkonvo, so sesaje tepek gambar hubby konvo. Sebenarnya suka bunga tu sebab me yang hadiahkan. Sampai sekarang MIL simpan ^_^


soklan no. 4: bila kali terakhir anda makan pizza?
jawapan soklan no. 4: Ouh.. lama doh tok makan pizza. Last makan dominos pizza kot 2 bulan lepas.


soklan no. 5: Lagu paling terbaru anda dengar
jawapan soklan no. 5: Farah! Samalah ngan Farah! Akak pon asyik ulang2 lagu Sedetik Lebih by Anuar Zain tu. Syiokkan that song! ^_^


soklan no. 6: apa yang anda buat selain menyelesaikan tag ni?

jawapan soklan no. 6: Menengok baby stuffs ape lagi nak kena beli. Haha... Gian betol nak beli barang baby sekarang. Haisy!


soklan no. 7: selain nama sendiri, anda dipanggil ape?
jawapan soklan no. 7: Sekarang hubby panggil me 'ibu'. Hihi. Family panggil me 'adik' or sopoyah. Haha. My friends ada yang panggil Pya, Piah, yang panggil nama penoh pon ado. Sofiah. :p


soklan no. 8: tag lagik 5 orang

jawapan soklan no. 8: Kalau rajin nak buat, you are welcome to do so especially to (pinjam ayat Farah :p)

1. Mommy Bain
2. Brother Aki
3. Mommy Nadiah
4. Hubby
5. Mommy Nanie


soklan no. 9: siapa orang no. 1 pada anda?
jawapan soklan no. 9: She is my best friend since matric. Masa kat matric dulu selalu berjalan berdua sampai orang gelar kami menara berkembar petronas sebab 2-2 tinggi. Haha.


soklan no. 10: katakan sesuatu pada orang no. 5
jawapan soklan no. 10: Sangat jeles Nanie dapat beli tilam baby dengan kelambu tu. Huhu...


soklan no. 11: no. 3 ada hubungan dengan siapa?
jawapan soklan no. 11: Dengan hubby dia of course iaitu seorang pemain bola sepak oo...


soklan no. 12: bagaimana pula dengan no. 2?
jawapan soklan no. 12: My abang merangkap doc yang menge'check' my baby sebab selalu buat check-up kat klinik kesihatan yang dia jaga. Still single wokeh! Cannot wait la nak tunggu dia kawen sebab nak jadi wedding planner dia. Ngee!!


soklan no. 13: kata-kata cinta dengan orang no. 4?
jawapan soklan no. 13: I lap u lah darling sampai kita dah ada kedut2, sampai cucu kita dah beranakkan cicit kita & sampai akhir hayat, insyaAllah...


soklan no. 14: 5 perkara yang anda tahu tentang orang yang anda tag?
jawapan soklan no. 14: jawapan adalah seperti dibawah..


1. Mommy Bain - Dulu minah ni suke giler ngan Linkin Park. Sampai laki dia pon nak suh botak cam vokalis Linkin Park tu. Haha...
2. Brother Aki - Sedang dalam dilema untuk menurunkan paras kolestrolnya. Haha...
3. Mommy Nadiah - Mommy ni comel bangat! ^_^
4. Hubby - Segala-gala pasalnya ai tahu. Hiks!
5. Mommy Nanie - Bakal dapat baby boy & mesti cute macam ibunya ^_^


2 comments:

b.E.L.L.e said...

KAHKAHKAH...malu r ko cite psl linkin park tuh..rasa cm nak gelak guling2 jer..haha..

^nanie^ said...

pya,nanie da jwb tag tu..tq eh..;-)