Muhammad Afeef B. Muhammad Abu Bakar As-Siddiq

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Khayla Arissa Bt. Muhammad Abu Bakar As-Siddiq

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Friday, March 11, 2011

comelnya comelnya!!!


Barang baby mestilah comelkan? Kalau ada yang cakap tak come
l tu memang nak kena belasah lah jawabnya. Haha... Kebelakangan ni, my hobby adalah suka menengok rompers baby. & semalam (setelah terkedek-kedek dengan hubby), akhirnya dah tercapai cita-cita nak beli rompers baby for newborn yang colourful sikit. Dah ada 2 rompers baby for newborn tapi kaler putih suci bersih. So, yang beli semalam tu adalah yang berkaler-kaler sikit. Wehee!!


Yeay, anak ibu dapat rompers lagi!


Belum sampai lagi pon rompersnya sebab baru hari ni sis yang jual tu pos. Tak sabarnye nak tengok! So, rasanya dah tak boleh membeli lagi kot baju for newborn. After dis kena cari baju baby saiz besar sikit. Then semalam jugak ternampak rompers baby for 3-6months yang comelnya yang amat dekat fb. Haisy! Geramnya! Cuba tengok gambar bawah ni comel tak???



Comelkan?
Source: Super Baby Planet


But sadly, semuanya dah soldout (mesti hubby cakap "nasib baik!"). Heheh... Isy, mane nak dpt lagi rompers yang cute-cute macam ni. Dapat sepasang macam atas tu pon jadilahkan? ^_^


P/s: Hoho... bukan main lagi si kecik dalam perut ni gelodak2. "Anak ibu suka ye rompers comel2 ni. Nanti kita rengek kat ayah mintak shopping barang baby lagi ye ^_^".

8 comments:

ally said...

pya, me pon sgt suke tgk rompers yg comel2 tu..tp for nb x leh la beli byk2..beli saiz besar je..hehe..mostly sy beli for 3 month above..

Pya said...

To Ally;

Tula ally. Pya pun dah ada 5 rompers for newborn pastu dah tak mo beli dah. Pasni nak cari yg saiz besar pulak tp yang berkenan soldout la pulak. huu sedey (-_-)

Puan aiNa Rahman said...

pya..aritu aina ade beli romper i love mommy cenggitu, da sampai da pun..cuma keciwa sket bile tgk size die..tecik sgt. pdhal beli yg size 3-6 months dah tu. ingt nak beli lak yg colourful tp mcm tkut kecik..hurmm =(

nadiah said...

pya, org pon suke romper. skrg dah ade 6 helai romper kaler-kaler, hehe! romper i love mommy daddy org suka gak, tp x jadi beli sbb Ma org marah, dia ckp putih nt cepat kotor, hehe!

tapi nanti bila bby dh besar dn montel, nak beli gak romper i love mommy daddy tu, :)

Farah Zamri said...

so cute lah rompers tu :)
eh eh,cik Fara yg belum kahwin pun menyibuk kat sini..
hihi..
kak pya nanti bersalin kat DEMC lah ek..?
due bulan bape..?

Pya said...

To Mommy Aina:

Pya tgk Aina beli rompers cenggitu la terus gian nak beli jugak. Hihi. Pya dpt jugak beli rompers love mommy daddy tu & beli 3-6 months. Hopefully tak kecik sgt rompers tu.

Pya said...

To Mommy Nadiah:

Jeles tengok rompers Nad sume cantek2. Huhu. Tula kan, beli rompers putih mesti cepat kotor. Tapi geram la cannot resist nak beli jugak ^_^

Pya said...

To my dear Farah:

Cutekan Farah! Akk dah gian dah nak cari jugak rompers macam tu. Haisy!

InsyaAllah akk deliver kat DEMC nnt. Due insyaAllah 18/6. Doakan akk ye.