Muhammad Afeef B. Muhammad Abu Bakar As-Siddiq

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Khayla Arissa Bt. Muhammad Abu Bakar As-Siddiq

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Thursday, March 3, 2011

Hoyeh! Itu Barang Baby Sudah Sampai! ^_^


Baru order kelmarin, hari ni sudah sampai! Sangat cepat woh servicenya.
Hepi ^_^


Bought this tru online @ LittleWhiz.com


Receiving Blanket, Bumble Bee ^_^


Hoho... tak sabar rasanya nak pakaikan dekat baby boy nanti ^_^. Cepat2 keluar ye anak ibu. Nanti boleh pakai selimut comel ni ^_^

14 comments:

yanie said...

pia.... baby boy ye??? waaa key kawan ngan anak edot... hihihih

nadiah said...

pya, comelnya blanket tu. ade belang2. org dh lame cari yg mcm tu, tp xde jual lak kt mall. hmm xde rzki kan. org dh ade 3 helai blanket, xleh dh nak beli lg. hehe!

sePosen-10sen said...

so cute!! waiting for u ibu! cpt smpai...hehee

iQa said...

eeeeii..comel.iqa xleh oh
tgk brg2 bby.geram..grrr..
kalau tgk bby lagi la...
mcm nak hempas2..gerammm..
sb tu selalu kena halau dr labor
room =.=
hahah

nuruljannah sukhri said...

comel nye blanket tu.saya nk g ushar blog tu jugak la

Rosie Rose said...

alolololo... tiutnya. barang baby, mana la tak cute. semuanya mencairkan hati... ehehehehe. best kan?

Riena said...

saya ada 62 hari lagi insyallah...eehehehe...take care tau :)

Sophie said...

To Yanie:

Yup yanie insyaAllah baby boy. A'ah boleh geng dengan baby Muaz nnt ^_^

Sophie said...

To Nad:

Nad, pya beli pun sbb ada yang belang2 tu. Hihi... Takpe2, nnt mane tau dpt gift org bagi ke ^_^

Sophie said...

To hubby:

^_^

Sophie said...

To Iqa:

Hoho... ganas adik ni sampai nak hempas baby kalau geram. hihi... Anyway thanks dear drop a comment ^_^

Sophie said...

To Yuyu:

G ushar cepat yuyu. Mana tau ada yg berkenan ^_^

Sophie said...

To Rosie Rose:

Tulah kan? Kalau ikut nafsu ni mmg teruk nak membeli barang baby. Tp nasib baik la blh control lg ^_^

Sophie said...

To Riena:

Dah dekat dah tu. Semoga selamat semua! Take care too ^_^