Muhammad Afeef B. Muhammad Abu Bakar As-Siddiq

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Khayla Arissa Bt. Muhammad Abu Bakar As-Siddiq

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Tuesday, June 30, 2009

..:Kembali Seperti Biasa:..


Hari ni last day aku kat umah. Besok da nak balik U balik da.. Perasaan skrg ni??? Hurmm.. Malas + xcited sikit + sedey.. Aku baru jew abes ngemas barang2. Tah muat tah tidak kete abah aku nak ngangkut barang aku tu besok. hahaa.. Mak aku bile nengok je barang2 penuh kat ruang tamu tu pon b'kate,"dik, sewe lori kecik jela, pastu adik balik skali ngan lori tuw!" hahaa.. Perli nampak?? Ape jew yg aku bawak eh?? Jap nak list down.

Beg baju beso = 3
Kotak besar = 1
Iron board + iron
Printer 3 in 1 yg gedabak tuw
Bantal ngan bantal busuk + selimut + teddy bear kecik
(sori bee, mak tak kasik bawak Pooh sbb beso sgt!)
Baldi + toiletries + hanger2
Satu beg plastik kasut
Multicooker
Helmet
My laptop kesayangan

Tu jela barang2 nyew. Banyak ke??? hehehh.. Ni aku bawak barang2 byk ni tah nak dok mane besok pown tak tau la. My mum kate, kalo tak dpt room besok.. tumpang barang2 sume kat umah cousin aku. Tapi mcm malas pulak nak menyemakkan umah dia ngan barang2 aku nie. Just berdoa jew la semoga besok aku dpt room. Sgt malas nak nyusahkan org.

So, besok bermulalah hidup aku sebagai student balik. Kembali seperti biase. Tp kengkawan sume da takde.. Ade la beberapa org lg.. Tp takpe la, tukar environment pulak. Naseb Far ade, tak le aku terkonteng-konteng sengsorang nak g kuliah nnt.

Hurmm, k la.. my dad da bising da aku asek menatap laptop jew sepanjang arini. Kene tido awal sket sbb besok nak drive balik JB. Ishk.. kene ajak Far gi CS ni nak nengok Transformers.!!! hehee.. K, gud nite & tata..

5 comments:

eternity puthree said...

akak nak balik utm dah?
harap2 dptlah bilik.
nanti leceh pulak.
dgn brg2nye lagi.
good luck kak dgn master akak :)

OpiYa OneL said...

akak da sampai utm da ni..
dpt ktf h11
bilik 209
senang2 da balik u nnt datang la ye.. =)

eternity puthree said...

yeke?
hihi :)
saye insyaAllah sabtu ni blk utm.
saye dpt ktf gak.
h25.
insyaAllah nnt saye boley dtg bilik akak.

OpiYa OneL said...

dtg la ye..
dialu-alukan..
nnt akak buat teh..
hehee.. =)

Anonymous said...

Hey i am suuper boy