Muhammad Afeef B. Muhammad Abu Bakar As-Siddiq

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Khayla Arissa Bt. Muhammad Abu Bakar As-Siddiq

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Sunday, June 28, 2009

..:Azhar's Wedding:..


Today (27 June 09), kami sekeluarga pergi ke Selayang untuk menghadiri Azhar's Wedding. Sape Azhar ni??? Azhar ni merupakan anak kepada sepupu aku. (Atok dia merupakan abg tiri my mum, so.. ayah Azhar ni adalah cousin aku dan dia merupakan anak sedara sepupu aku). huhuu.. Da kawen da ko Azhar. Terigt pulak time kecik2 dulu. Si Azhar ni kalo jumpe aku, dia mesti nyorok2 belakang mak dia. Dia ni penyegan orangnyew. Tapi kitorang ni jarang jumpe. Last jumpe tah form bp tah! Pastu skrg ni da jadik laki orang da.. Cepatnyer ms berlalu..

Azhar wif his wife, Farhana. Tak bp nampak eh.. jap eh nak zooom...

So sweetkan??? =)

Yang uniknyew ttg Azhar dan Farhana ni, pertemuan mereka disatukan oleh parents masing2. (Ade lagi perkahwinan mcm ni kan??) Azhar ni keje offshore, kejap kat laut kejap kat darat. So, utk mengelakkan perkara tak elok semasa dia lame kat laut tu, cepat2 parents si Azhar ni kawenkan dia. Yang Farhana ni pulak, still blajo lagik rupenye (2nd year kat UPSI). Umo baru 22 tahun! Adik aku rupenyer.. Heheeh.. Awalnye kawenkan??

So, kat bawah ni ade some pics yg diambil before pg kenduri..

Me wif my nieces yg sgt nakal!! Wardah Nurasyikin, Wardah Nur Alees & Wardah Nur Aliya

Besok da nak balik Segamat da. Then, beberapa hari lagi aku akan balik UTM balik.. Arrgghh.. malasnyewww!!!

7 comments:

rimieilya said...

dah abis pun time to enjoy.kena focus pada study plak ye..

eternity puthree said...

hye~
salam :)
UTM Skudai eh?
course ape?

OpiYa OneL said...

To mirae:

Tu la.. Cam malas pulak! huhu..

OpiYa OneL said...

To eternity puthree:

Hye..
Salam jugak..
Emm..sy UTM skudai..
Ms degree amek Urban Planning..
Awk UTM skudai jugak kew..
Nice to know u.. :)

eternity puthree said...

yup :)
baru nak masuk 2nd year.
kite ni same fakulti tapi course je lain.
saye amek archi.
da grad ke lom?

OpiYa OneL said...

owwhh.. adik le ni..
akak da abes degree da..
bulan 8 ni grade..
tp masuk kandang balik sbb smbg master plak..
amek construction contract management bawah QS..
ni amek archi mesti tak tido mlm kan??
dok studio jew kan..kan?

eternity puthree said...

ooo buat kat UTM gak ek?
biaselah dak2 archi x tdo mlm.
dok lepak2 wat keje kat studio je.
dok kolej mane?