Muhammad Afeef B. Muhammad Abu Bakar As-Siddiq

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Khayla Arissa Bt. Muhammad Abu Bakar As-Siddiq

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Saturday, June 27, 2009

..:Tentang FARIDA:..


Farida.. ooo Farida.. hehee.. Sape Farida nie?? Farida atau lebih dikenali dengan name 'Far' adalah merangkap my best fren mase kat U dulu.. She is Sabahian (means orang Sabah - KK). Start baik ngan die ni time 2nd year sbb dok satu blok ngan die until 3rd year. Just time 4th year jew kitorang duduk blok len2 tp still bek lagik ngan die.

Ngape nak cite ttg Far ni?? Actually, ms ondaway ke KL (skrg ni da sampai KL da pown umah my bro JOE kat Selayang), she keep sms me. One of her msg said,
"Pya, balik la U cepat sikit".

Kalo korang nak tau, Far nilah satu-satunye member + geng yg sambung study sesame ngan aku.. Kalau dia tak sambung, means aku pown tak sambung le gamatnye.. Huhuu.. Dia ni mcm pembakar semangat aku le nak sambung study ni.. Dan dia skrg da berada di UTM. Dia balik awal sbb nak setelkan ttg room kami yang mcm susah je nak dptnyew..

Far, sabo eh.. Nanti abes kenduri anak sepupu aku ni nnt, aku packing barang teros balik UTM. Teman ko.. Ley kite gosip2 bebanyak nnt. Huhu. Far, nnt ko janji eh ari2 makan same ngan aku (tak kire la breakfast ke, lunch ke, dinner ke, supper ke), teman aku pg PSZ, teman aku pg nengok wayang kat CS, teman aku pg sopping, teman aku pg jogging tiap2 petang (kalo ade mood) & teman aku slalu kat UTM tu. Hehee... Wait for me ok!!!

Me wif Farida (time ni dlm cabel car kat Sentosa Island, Singapore) Wawaa.. windunyer time ni! Love u Far!

5 comments:

ms. diya said...

good to know that u have a best friend who u can rely on everything.. ;)

i wish i have one...

Hanis MY said...

ala nak itut gak tgk wayang hehe..

OpiYa OneL said...

To Diya:

Hehee.. tu sesaje jew la Diya. Tak tau le dia sanggup ke tak nak menemannyew. Hehee...

OpiYa OneL said...

To teacher Hanis:

Cikgu..bile nak balek Mesia??? Nanti sy bawak g nengok wayang =)

D'Blaze said...

best la ko dah settle hal kolej..aku ni x tau lagi dpt ke x kolej..huuhuhuu...dgr kate mcm susah je nak dpt