Muhammad Afeef B. Muhammad Abu Bakar As-Siddiq

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Khayla Arissa Bt. Muhammad Abu Bakar As-Siddiq

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Saturday, June 20, 2009

..:Waa...Aku Giler Kentang!!!!:...


Maap ye.. Tajuk di atas tiada kaitan pown dgn ape yang aku nak tulis sbenarnye!! Huhu.. Tapi sememangnye aku HEPI sesangat kerana kini aku buley mengonline bebila masa dan di mana jua aku berada!!! Waa.. Thanks to broadband.. Thanks to my brother Akie @ Zack kerana telah memberikan broadbandnye kepadaku.. (setelah dia tak hingin lagi memakai broadband sbb dia da ade streamyx kat umah dia). And special thanks to my Bee sbb membayarkan RM68 hinggit tu sbb nak aktifkan akaun baru.. Cayang sama awk... Nanti buley bayarkan lagi untuk bulan seterusnye ye. heehee..

HEPI wooo.. Bagaikan orang yang sangat jakun mendapat tenet di rumahnye.. Huhu... Lamenye aku tak blogging.. Banyak gler mende nak story.. huahua..

Jam da menunjukkan pukul 1.16 am. Aku masih mentenet atas meja makan.. Actually, arini aku baru blajo camne nak format laptop kesayangan ni.. Leee... tak le susah sgt pown.. Siannye orang yang bayor RM30 hinggit semata-mata nak format laptop. Huhu.. idup kat u dulu.. Laptop kene virus je kene anto kat orang suh formatkan.. Aku ni kire betuah le sbb my Bee la tempat aku mengadu bile laptop da kene virus.. And thanks to my Bee sbb ajar camne nak format laptop. Cayang sekali lagi... muahhh!!!

So many things nak citer sebenarnyer... Tapi memandangkan mate ni da kuyu sebenarnye sbb dari tadi menginstall sume bende + setelkan sume2 borang yang sangat memeningkan, so.... tired..

Owh, besok Apai temuduga dekat Majilis Daerah Segamat. Gud Luck to you babe.. Semoga berjaya mendapat position Pen. Pegawai OSC kat MDS tu. Kem salam kat Incik Azman, Kak Zah dan Incik Lan ye..

Eh jap....

Nak story sket...

Story ni pasal my best old fren..

Alaa... but, my eyes da sangat tak tahan ni.. Besok la ye sambung..

To miss Dhiya & Azie!!! Love to see both of you in blog world!!! Windu sama kamu berdua.. heheee...

And to Nana and Lesung juga...

Gud nite sume.. tata..

2 comments:

ms. diya said...

piya!!
aku memblog2 ni da sgt lama dah weh. since jan 2008. bagus ler korg2 ni involve dgn blog. sonok la skit ada blog. hehehe..

P/s: ada broadband mmg best. ari2 ak blog. hahaha..

OpiYa OneL said...

Dhiya!!!

akhirnye ley aku bace blog ko ari2.. huhu.. sori le aku lambat sket tau psl blog2 ni.. huhu..