Muhammad Afeef B. Muhammad Abu Bakar As-Siddiq

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Khayla Arissa Bt. Muhammad Abu Bakar As-Siddiq

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Friday, July 3, 2009

..:Tag dari SHAM:..


Da dua hari aku tak sempat nak tulis ape2 kat blog ni. Bukan la busy, tp mcm tak de mood jew. Actually, banyak mende nak story ni.. (byk sgt!) Tp nak kene jawab tag dari Sham dulu.. hehee.. Sape Sham nie?? Sham ni member ms sekola rendah (darjah 5-6) & skunk ni die pown smbg master same tempat ngan aku kat UTM, Skudai nie.. Berikut merupakan tag yg perlu dijawab:

Four Names That Friends Call You:
1. Pya (sume org pggl aku dgn name ni skunk)
2. Aso (member2 kat Sek Dato' jew pggl ni)
3. Sofia @ Sof (Sof tu Bain jew yg pggl)
4. Ya (my bee call me dis)

Four Most Important Dates in Your Life:
1. Besday my mum, my dad & my adek-badek
2. 8 Mei setiap tahun
3. 19/12/2004 & 22/02/2009
4. Besday sume kawan2 (kalo igt la.. hehee)

Four Things You've Done in the Last 30 Minutes:
1. Makan Kit-Kat + minum Nes
2. Msg2 ngan my Bee & Far
3. Bace blog ko Sham & dpt tag ni. Hehee..
4. Chekkan borang JPA sis Nienie

Four Ways to be Happy:
1. Berkepit ngan mak saye. Mak saye sentiase buat saya hepi =)
2. Dgn my Bee juga..
3. Hanging wif my frens, karaoke+nengok wayang+makan2
4. Memblogging =)

Four People You Miss From Your Past:
1. Ija
2. Norly
3. Fatima
4. Cikgu Badrul. Hehee..

Four Gifts You Would Like to Receive:
1. Duit manyak2.. nak sopping
2. Kete Gen2 kaler puteh
3. Duit lagi..
4. & duit lagi.. aku ni kan mata duitan.. hahaa..

Four of Your Favourite Hobbies:
1. Sejak akhir2 ni aku suke memblogging
2. Nengok wayang. Mende ni tersangatlah aku suke!
3. Sopping kalo ade duit @ window sopping kalo tak de duit
4. Bawak kete laju2

Four Places or Country You Want to go for Vacation:
1. Ireland
2. Korea
3. Paris
4. Sume tempat peranginan yg best kat Mesia nie

Four Favourite Drinks:
1. Nescafe (sgt gler!)
2. Milo
3. Teh tarik
4. Minuman beryougart

Four Things Always Found in your Purse/Wallet:
1. Ic
2. Kad ATM
3. Resit baki duit dlm ATM + tiket2 wayang yg lame2
4. Duit le..

Four Favourite Colors:
1. Coklat
2. Puteh
3. Pink
4. Krim

Top Four Hangouts:
1. Panggung Wayang kat CS
2.
Food Court kat CS
3. Kedai makan ayam penyet
4. Kedai mamak kat Tmn U

Top Four U Love so Much:
1. Mak, Abah & adek-badek saye
2. My bee
3. Kawan2 saye
4. Barang2 saye

Top Four 'Things' Special to You:
1. My Laptop
2. My JKU 5842
3. Handset saye
4. Sume barang kepunyaan saye

Top Five Who You Will Tagged:
1. Bain
2. Apai
3. Eternity Puthree
4. Mirae
5. Teacher Hanis
(sume 4 ni ngape 5??)

Top Four Reasons Why You Answered This Survey:
1. Sebab Sham yg bagi
2. Sebab saye suke buat tag
3. Saje suke2
4. Sbb pagi ni saye boring

Sekian, tamatlah sudah tag ni..

9 comments:

D'Blaze said...

aku pun pelik gak bila ade soklan yg mntak 5 jawapan tu..

bwk kete laju2 mmg best..heheh..tapi dgn syarat time mak aku x dok sbelah..heheh

myself said...

selamat kembali ke UTM...
jgn lupa ada pc fair 3-5 kat landmark yer...

OpiYa OneL said...

To Sham:

Haha.. aku kalo drive, then sblh tu abah aku, lg dia marah kalo aku bawak slow. Lagi dia suruh bwk laju lagi ade laa... hahaaa..

OpiYa OneL said...

To myself:

Time kaseh ye kerana memberitahu.. hehee..

eternity puthree said...

kak pya :)
mekasih yer bg tag ni kat fara.
nanti fara jawab.
now kene kemas mengemas.
dah nak blk utm dah.

D'Blaze said...

bestnye, aku x pernah pun parents mntak aku bwk laju..hehehee

OpiYa OneL said...

To fara..
oo..name fara ke?? hehe baru tau.. ok! kemas bek2 ye.. nnt ade barang tertinggal pulak.. hehee..

OpiYa OneL said...

To Sham:
abah aku kalo bawak kalah F1 oo.. ko tak tau.. heheee...

D'Blaze said...

yeke? hehehe...kalo Hamilton dgr ni, tercabar dia