Muhammad Afeef B. Muhammad Abu Bakar As-Siddiq

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Khayla Arissa Bt. Muhammad Abu Bakar As-Siddiq

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Saturday, July 18, 2009

..:Aku BENGANG!:..


Perasaan BENGANG ni dtg tibe2.. Aku pon tak tau nape aku bengang dgn 'Die' ni.. Die ni membuat kenyataan yg aku rase macam aku tak blh terima ape yg dia ckpkan. Sometimes, people said something without thinks first. Macam la org yang aku maksudkan ni. Maybe dia emo kot sbb tu dia macam tu?? Eh, nape aku terase sgt ni?? The truth is, serius aku tak suke org yg jenisnye camni.. Bukan tak suke, baek2 kawan boleh jadi benci yg teramat...


P/S: Hopefully si 'die' ni tak tau yg aku bercerite ttg die. hahaa.. Sorry to say. Agak2 yg terasa tu mintak maap la awal2 ye...

6 comments:

eternity puthree said...

huhu sape lak ni kak pya?
jgn mara2 ek..
sabar ;)

D'Blaze said...

aku ke?????? hope not

apaiyapalot! said...

alamak. sape ni pya? aku ke? sori lah k

~C.I.K~Z.I.Z.E.E~ said...

saper "die" tue piya??
jahat lar die tue buat piya kte marah...
nnt kalo kite jumpe die tue kte g pukul die k piya...
don't worry...kite ganas...

myself said...

hehehe...maintain cool piya
nanti terpikir sangat dah tersalah amik order plak...

rimieilya said...

sile jawab tag di blog aku tu utk hilangkan kebenganan anda..n utk bersihkan blog ko yg bersawang ni sb dh lama xupdate..