Muhammad Afeef B. Muhammad Abu Bakar As-Siddiq

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Khayla Arissa Bt. Muhammad Abu Bakar As-Siddiq

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Sunday, July 12, 2009

..:Ngokngek nyew Broadband!:..


Ish.. rase nak ngamok2 jew aku 2 hari ni.. Ni gare2 broadband yg ngokngek la ni! Rasenye aku gune broadband ni tak sampai sebulan pon lagik! Smlm kat umah dia buat hal pulak. Asek tak ley connect jew. Suh retry..retry..retry.. Sampai ke sudah aku retry tak bleh gak! PANAS jew rasenye. Abes punah semangat nak buat keje mama sbb tak dpt connect tenet. huhuu..

Igtkan kat umah jew, smpai U ptg tadi pon still tak ley connect. Da la aku tak bape sehat neh, dia buat perangai pulak! Naseb mlm ni broadband ni da sehat balik. Aku yg ngantok2 + menahan sakit pinggang ni terus jadik sehat dpt memblogging! huahua..

Em.. ok la.. mo tidur suda. Besok byk task kene selesaikan. Wish me luck ye!!! tata!

P/S: Saye merindui seseorang itu sgt2....

6 comments:

~C.I.K~Z.I.Z.E.E~ said...

hehe..giler blogging kau nie...takpe..bagus..teruskan perjuangan anda utk menjadi seorg blogger yg tegar..hehe

apaiyapalot! said...

tido tido jugak. dah bace ke buku cerita yg cikgu azam suh tu. pdn mke ko sok kne tnye. blogging je kejenye. mst ko lupe!

myself said...

betul, ko ni akan dapat anugerah blogeer of the year mcm megan fox dapat untuk FHM...

Anonymous said...

adoiyaiiii....miss u too... -B-

ms. diya said...

kalau rasa internet prob, cube call celcom service ok..

OpiYa OneL said...

To sume:

Thanks for da comment. Sy sgt menghargainya.. hehee..

Apai, aku bace la buku tuw! haha..