Muhammad Afeef B. Muhammad Abu Bakar As-Siddiq

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Khayla Arissa Bt. Muhammad Abu Bakar As-Siddiq

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Monday, July 6, 2009

..:Arrgghhhh BUSAN!! (Updated!):.


Hari ni adalah 1st day aku pegi lecture. Class suppose start from 8am - 5pm!! But ade break la dari jam 1pm - 2 pm. Class Case Studies sepatutnya ade pkl 11am - 1pm, tp just ade briefing pasal course outline jew. Tp class yg pkl 8am - 11am tuw.. masyaAllah.. BUSANNYER! Memang patut busan la pown sbb blaja law.. Adeh.. part ni yg aku malas sgt nak study ni. Bukan ape, ms degree dulu ade gak blaja law.. Ngantuknyer tak tau nak ckp camne.. macam ade ais batu jew atas mate ni. hahaa..

Tadi ade terdetik gak aku nak tukar course laen. Awal2 lagi macam da give up. Hahaa.. Tp naseb baik Far ade bagi semangat. Aku bukan ape, risau tak ley bawak je class law tuw. Tp naseb baik subject laen macam ok.. So, teruskan jew la.. Bersaba je la dgn subject law tue hanya untuk satu sem nie..

Tetiba Far msg td kate ade tonight ade tetamu nak dtg bilik aku. Tah sape tah! Suprise la tu kunun2 nyew. Hahaa.. So, if ade anything yg best nnt akan di share ok! Adios!

P/S: Nak tau sape yg datang?? Si minah joyah Apai yg dtg rupenyew! hahaa... Seb bek Apai ade kat U ni.. tak le busan aku ngan far yg hanye berdua smbg study..

6 comments:

D'Blaze said...

kelas aku pun bosan gak td...tp minggu depan masuk studio, maybe best ckit...ari2 ada klas..huhuh..Jumaat je xde, bleh direct cuti 3 hari berturut-turut..hehehe

OpiYa OneL said...

tula.. bosannye sham blaja law.. tp naseb baik ade cuti 5 hari berturut2. hehee....

D'Blaze said...

patutla sibuk je dalam 1 hari..dah rancang baik punya rupanya. kalo cmtu, mmg boleh keje sgt la

hazali said...

kelas law banyak dugaan...
selamat la masa study dulu ada satu je kelas...
come on pia
rajin2 la buat nota kaki di kelas law...
hehehheheheh

OpiYa OneL said...

To Sham:
eh, class de 2 hari la.. senin dan selasa.. means 5 hari tu rabu, khamis, jumaat, sabtu & ahad.. hehee..

OpiYa OneL said...

To hazali:
awk amek course ape ye dulu???