Muhammad Afeef B. Muhammad Abu Bakar As-Siddiq

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Khayla Arissa Bt. Muhammad Abu Bakar As-Siddiq

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Sunday, February 13, 2011

22 weeks! (^_^)


Today genap 22 weeks me preggy! Yeay! Alhamdulillah! Lagi 18 weeks to go...


Just teruja tengok gambar baby dekat Prenology.com bila dah enter 22 weeks. Adakah my baby pun dah bentuknya cenggitu? So so cute! Ni yang tak sabar nak scan 3d/4d ni! Heheh...



Oh sekarang ni baby inside sangat aktif! Lagi aktif bila time me lepas makan. Gelembong-gelembong perut dibuatnya. So happy! (^_^)

9 comments:

buRn said...

my tummy feels bloated :(

xcyoobe said...

sama la ngan aku... :(

^nanie^ said...

pya,wat la scan 4d..geram tgk..pastu doc msti tanye ikutmuke sape ni agaknye..tp klu org tua2 ckp if boy,ikut muke mak..klu girl iras abah die..;-)

Mommy Rose said...

ouh bb suka time mamam ye? suh ibu mamam byk2 la tu.... my bb lak suka kalau time nak kuar rumah. tak sempat naek kete, time tutup gate rumah pon dah berdancing2! eheheheh....

kite pun nak wat 3d 4d scan.. harap2 soon! best kan?

Sophie said...

To Hubby:

Tulah, selalu makan terover dos. Heheh...


To Abg Kie:

Abg kie pon same. haha...

Sophie said...

To Nanie:

Pya nak buatlah Nanie. Tp kena survey2 dulu harga buat scan 4d ni. Mahal sgt tak larat nak membayo. Hihi...

Sophie said...

To Mommy Rose:

Tu maknanya ur baby suka berjalan la tu. Hehe (^_^)...

Jom mommy rose kita buat scan 4d same2 (^_^)

cikteratai said...

senoknya pya.....:(

Sophie said...

To Cikteratai:

Sabar ye cik teratai. InsyaAllah nnt ada rezeki cik teratai lagi. Banyak2kan berdoa ye...