Muhammad Afeef B. Muhammad Abu Bakar As-Siddiq

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Khayla Arissa Bt. Muhammad Abu Bakar As-Siddiq

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Thursday, April 15, 2010

Veil...oh Veil...


First of all, thanks a lot to my bestie
IKA sebab tolong Pya settlekan bab veil ni. Waaa.... Terharu tahap dewa!!! Mane dapat je blog yang jahit beads, cepat je Ika pas website address dkt Pya. Thanks a lot tau Ika!!! Dan akhirnya aku dapat jugak tempah veil chiffon yang sememangnya dimahukan dari dulu. (^_^)

So, veil yang dah di order ala2 cam kat bawah ni...

But, maybe akan pakai tudung dekat dalam but still thinking nak pakai tudung yang ade awning or pakai tudung bawal biase je then lilit2 jadi segitiga dekat depan tu.

Hurmm... kalau tanye B ni, mesti dia cakap "Ikut la nak pakai macam mane pun". Tau sgt dah...

So, kepada bride 2-b yang tercari-cari dekat mane nak tempah veil, tempah la dekat Kak Hawa Vispera ye. Range harga pun sgt berpatutan (^_^)



12 comments:

buRn said...

Thanks cz dah jwbkn utk B;)

Riena said...

pia...vispera punya tudung mmg cantikk..sya pun suka. tp dh beli tudung lain..sbb nk simple aje.. kalu x dh ambik kat vispera... kalau tanya tunang sya pon sama mcm tu.. "x kisah la mana, janji cantik dan selesa"
ha tu je jawapan diaaa

OpiYa OneL said...

To B:

Tau da...

To Riena:

Actually, pya pun nnt beli tudung kosong je riena. Just dekat veil je yg meriah sikit. Hehe...

Biasa la lelaki mmg mcm tu. Sume serah bulat2 je dkt kita...

Riena, update la blog..

farahfatihah said...

hi dear..model tu c atiqah adnan namanyer huuhu leh tgk blog dia kat blog saya..veil kalau dah sarat xperlu lah crown kan..heheheh

OpiYa OneL said...

Thanks farah bagitau ttg blog c. atiqah adnan tu...

Betul2. Da taknak pakai crown da. Nak simple2 je. hikhik...

Atiqah Adnan said...

oh ok gambar i nampaknye ade disini ye.. wah patutlaa tersedak je dari tadi huhuu~

OpiYa OneL said...

To atiqah adnan:

Hehe... cantek sgt veil u! Suka!

_ReRaMa_TeRBaNG_BeBaS_ said...

pya,ika cuma jd PA yg suke BZbody kt wedding org jer,,,hehehe..
suke cuci mate tgk blog2 org..kebetulan jer pon..hehehe..

OpiYa OneL said...

To Ika:

Tak kire. Nak cakap thanks a lot jugak dkt Ika! Hehe.. Then akk tu ckp, nsb baik your friend tanya awal2. Kalau tak mesti tak sempat. Huuu~

_ReRaMa_TeRBaNG_BeBaS_ said...

satu bende dh buley tukar warne kale dr itam ke merah...
ape lg nk cr/survey???

_ReRaMa_TeRBaNG_BeBaS_ said...

ok!misi mencr tudung plak!hehehe..kain chiffon aritu jgn buat ape2 tau.cz td rsenyer jmpe satu gmbr yg cun yg perlu menggunakan kain tersebut!nnt ika email gmbr tersebut

OpiYa OneL said...

To Ika:

Ika! Pya da tgk gambar tudung tuw. Cantek sgt! Tp sesuai kew??? Huuu~~~