Muhammad Afeef B. Muhammad Abu Bakar As-Siddiq

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Khayla Arissa Bt. Muhammad Abu Bakar As-Siddiq

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Thursday, April 22, 2010

BBQ with CCM Buddies (Farewell Party)


Firstly, nak bagitau kepada semua yang... H.U.R.R.A.Y!!! Exam da abish!!! Hehee... Tapi... assignmentss still ade lagi beberapa tak siap. (-_-") Takpe... P.O.S.I.T.I.F... InsyaAllah boleh siap. Lagipun memang nak taknak kena siapkan jugak sebab kalau tak siap tak boleh kawen. Huu~ Sadisnya!!! *Nampaknya bertambahla lebam di mata*

Actually, entry kali nie nak cerita tentang BBQ yang dibuat after abes exam hari tu (19 April 2010). BBQ yang sangat best!!! Kenapa ia sangat best??? Entah la... Cannot describe la kenapa ia sgt best. Yang penting best la. Hahaa... Buleh pulak macam tuw.

BBQ ni start around 6 pm. Tapi hanya ajk teknikal dan makanan jela yang bertungkus-lumus buat kerja pukul 6 pm tu. Aku just ajk games so datang agak lambat sebab nak prepare untuk games & hadiah sekali. Oklah, malas nak tulis banyak2. Kita layan gambar yew!

Ajk teknikal tengah set-up tempat BBQ.

Ajk2 makanan & teknikal

Geng kipas ayam (^_^)

Waa.. Yummy!

Kek comel disponsor oleh Kak Ha (one of my classmate)
*Sedey tak dpt makan kek ni (-_-)*

Lecturers yang hadir. Terharu~~

Ajk Games! (^_^)

Mamam TIME!!!

Lepak-lepakss...

Sesi main games!

First Group! *Kepoh sungguh group ni!*

Second Group! *Group ni rilex jew*

Me with Kak Nik
*Bunga lolipop Ika buat sgt comel!*

Sangat enjoy malam tu. Lagi2 dengan gelagat semua orang masa main games. Paling tak boleh lupa gelagat Lilian & Luqman. So funny sampai gelak nak menangis pun ade. Hahaha... Will miss u all CCM Buddies...



5 comments:

buRn said...

miss u too;)

OpiYa OneL said...

hehee... nyibok jew. miss u too dear!!

rimieilya said...

dh nk kawen tu..sbr2 skit.pasni leh berkepit 24/7 ek..pastu bg anak buah kt aku cpt2.hehe

b.E.L.L.e said...

ko nak taw x ape mmber hubby aku bg name kt dr.razali??
~~W.O.L.V.E.R.I.N.E~~
hehe~~aku ternampak die lam pic tuh terus tingat psl wolverine.huhu.

OpiYa OneL said...

To Mira:

Lambat la nak bagi anak buah kat ko mira. Kena abeskan tesis dulu. Huuu~

To Bain:

Haha... ade la iras Wolverine. Tp dr. razali tu sporting giler. Lecturers lain awal2 da balik, dia siap teman kitorang men games lagi smpai tgh malam. Giler sporting!