Muhammad Afeef B. Muhammad Abu Bakar As-Siddiq

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Khayla Arissa Bt. Muhammad Abu Bakar As-Siddiq

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Saturday, April 17, 2010

Customize Chocolate Wrapper!


Saya mahu coklat ituw!!!



Customize chocolate wrapper!
Source:Chocolate Wrapper

Agak2 sesuai tak kalau nak dijadikan doorgift untuk diberi kepada family belah lelaki nanti??? Nak buat macam dekat bawah ni then letak TQ Tag. Da kehabisan idea betol! nie Yang penting, save budget yang sememangnya da lari ni. Kekee...

Macam cute jew kan???



5 comments:

_ReRaMa_TeRBaNG_BeBaS_ said...

kmu ade soft copy utk tq tag n sticker ppr beg tak?DIY nk?hehehehe

OpiYa OneL said...

Ika, pya da takde ms nak DIY dala... Huuu~ Pya ade 3 assignment tak siap lagi. MATI!

_ReRaMa_TeRBaNG_BeBaS_ said...

ika pon,,,dr rosli nyer yg economi,,hehehe..
tp ade tak yg softcopy nyer?

OpiYa OneL said...

Ade2... Hehee... Ika, tak sabanye nak abeskan sem ni. Huhu~

_ReRaMa_TeRBaNG_BeBaS_ said...

xper2,,nnt kita try sesame k..
dh ade plan nk berkampung kat bilik pya ni sbb mcm xdan nak rewang kat muar jer nnthehehe