Muhammad Afeef B. Muhammad Abu Bakar As-Siddiq

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Khayla Arissa Bt. Muhammad Abu Bakar As-Siddiq

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Monday, April 4, 2011

Suprise from Adik Farah for my baby ^_^


Wanna wish lots of thanks to
adik Farah sebab bagi akak suprise! ^_^ Seriously memang akak tak sangka yang Farah nak bagi akak gift ni. Ingatkan nak bagi akak invitation untuk birthday party ke, ape ke... (memandangkan Farah kata bukan wedding invitation). Hehee...


Kenal adik Farah ni dalam dunia belog. Tapi rupa2nya adik Farah ni satu fakulti rupanya with me dulu. Kira junior la even lain course. She's taking architecture course. Pernah terjumpa sekali je dulu dekat Jusco Taman U Skudai dekat McD & she's so peramah like kenal macam dah lama je bila bersembang tu. ^_^


So, ape suprisenye???


Wee~ Dapat kotak teddy yang cute!


So, ape dalamnya???


Rompers for my baby! Wee~~


Ibu baby sangatlah happy sampai tersenyum sorang2 sampai nampak gusi. Sebabnya, dapat tambah collection rompers lagi for my baby ^_^


So now my baby dah ada:
5 rompers for newborn, 2 for 3-6 months, & yang adik Farah bagi 2 for 6-9 months.


Thanks Farah! Lurve u so much!!! (Baby akak pon said "thanks auntie ke kakak Farah sebab hadiahkan rompers cute ni ^_^)


P/s: Nak cerita pasal 3d/4d @ Vision College tapi... ermm... Aina, nanti Pya story k!

10 comments:

buRn said...

terima kasih auntie farah - from bapak baby!!

Anah said...

manyaknye rompers..comeyyy

nuruljannah sukhri said...

bestnya dapat hadiah..rompers plak tu..kita mmg suka sgt tgk baby pakai rompers..cute cute cute...

kat mana beli Ck rompers tu?

Cik Puan Fara said...

wah bestnye dpt hadiah.. lawa plak tu

Farah Zamri said...

bapak baby : alamak,dah kena panggil auntie ek?xpelah,xkesah :D

kak pya,
hihi rompers tu murah2 je :)
nasib baik kak pya suke sampai senyum sorang2 sampai nampak gusi..
ohh nak sayang baby jugak..!!

Pya said...

To Hubby:

Terharukan? ^_^

Pya said...

To Anah:

Hi Anah! Thanks drop a comment. Beli sikit2 tambah dgn org bagi lagi jd byk pulak ^_^

Pya said...

To Yuyu:

Terharu giler Yuyu dpt gift ni sbb tak sangka. Hehe...

CK rompers tu Pya beli tru e-mail. Ade org sesat bg e-mail kat Pya jual baju baby. Yuyu nak beli CK rompers tu nnt ckp kat Pya k ^_^

Pya said...

To Fara:

Tulah Fara best giler. Lagi best sbb unexpected dpt rompers yg comel ni ^_^

Pya said...

Tu adik Farah:

Betol farah akk senyum sampai nmpk gusi ^_^. Suka giler dpt pezen. Tak kisah la farah murah ke asalkan comel. Wee~ Thanks again dear! ^_^