Muhammad Afeef B. Muhammad Abu Bakar As-Siddiq

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Khayla Arissa Bt. Muhammad Abu Bakar As-Siddiq

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Wednesday, January 27, 2010

Sayang kamu berdua!


Besday aku lambat lagi, tp.. sungguh tidak percaya yg ade org nak bagi aku present seawal nie! Huhu.. Chiq & Chaq, thanks for the birthday present!! Sungguh terharu sampai tak tau nak kate ape.. Sayang korang beribu-ribu lemon!! Hehe.. (Sampai semalam ade sesi cium pipi berulang2 kali sebab terharu punya pasal! Kekee..)

Pade sape yg tak kenal Chiq & Chaq, mereka berdua adalah kembar merangkap my BF ms time degree dulu.

Yanie, Chiq, Me, Edot & Chaq

&
..........

.....

My Bes
day Present!!

Gambar tuan punye bear tgh peluk bear. Hikhik!

P/s: Buleh tak kalo nak sayang korang lagi.. Muah..muah..muah! Hehe.. Miss u chaq & chiq!!

3 comments:

_ReRaMa_TeRBaNG_BeBaS_ said...

ika kne pk nk cr adiah lain la ni,,,huhuhuhu

_ReRaMa_TeRBaNG_BeBaS_ said...

ika kne pk nk cr adiah lain la ni,,,huhuhuhu

OpiYa OneL said...

ika.. tak pyh ngade2 nak bg k. ika da byk tolong pya da.. tu pun da sgt terharu..

:)