Muhammad Afeef B. Muhammad Abu Bakar As-Siddiq

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Khayla Arissa Bt. Muhammad Abu Bakar As-Siddiq

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Friday, January 15, 2010

gelisah di hati..


Benda nie buat aku sakit hati nak fikir. Tapi nak taknak aku kena fikir jugak. Whether to fix it or beli yg baru. Penat la... Sgt penat! Tekan2 button asyik tak mo function jew. Sampai sakit jari-jemari nie menekan kamu :(

Ohh handphone.. Jangan la meragam lagi. Tuan kamu nie da takde duit nak betulkan kamu. Nak beli baru macam sayang pulak. Bukan setakat sayang kamu, tp sayang duit jugak. *sigh*

Tp nak taknak, aku kena gak beli handphone baru nie. Dari aku serabut2 sampai menjerit sengsorang dalam bilik sbb tak dpt nak tekan button untuk reply msg, baik aku beli baru cepat. Tapi masalahnye, da takde duit nak beli yg baru nie. Macam mane???

Ade tak org yg baik ati nak belikan aku handphone baru?? Heheh.. Nie handphone lame aku. (Tak bleh nak snap gambo handphone real sbb selalu gune die utk snap gambo)

Handphone yg kini kuat meragam

To my B, nak gune kad B nak beli handphone baru boleh tak?? Nak beli handphone Sony Ericsson yg slide yg macam kat bawah tu jew.

Nie ape model ek?? Yg puteh itu sgt cutekan???

Or yg nie. W715

Haha.. Mesti my B da geleng2 kepala bace entry nie. Kekee...

11 comments:

_ReRaMa_TeRBaNG_BeBaS_ said...

pya!!!! hpon yg w715 tu mcm hpon ik ayg kne ragut tu!tp wrne merah.wrne mrh lg cun babe!dlu wktu bli xkuar pon lg kt mjlh@ppr, rm1450. tp skrg dh trun rsenyer.. rm1200 kot....dh kne rgut pkai hpon nokia='hpon org tua' je la...huhuhuhu

OpiYa OneL said...

owh.. yeke ika! rm1200. huuuuu.. mahal tuw! ika, nokia bukan hphone org tua la.. hphone org matured. ika da matured la kiranye. kekee..

bELLe said...

hahaha..kopak laB ko weyh...
demand sungguh nak hp baru...
heheh

OpiYa OneL said...

haha.. tak r bain. sesaje je tu. tp mane tau dpt betol ke? kekekee..

farah zamri said...

fara ske yg w715 tu :)
smart!
dlu pakai w910i.
pas tu da rosak.
sedey :(
last2 fara suroh ayh blikan nokia yg rm200 aje.
just to make phone calls dgn msg.
3g,4g ke lupekan jelah.
hak3..
senang!
n jimat.
pas tu hp tu xde sape pun yg berminat.

OpiYa OneL said...

yg w910i tu yg shake2 tu ke fara??
tula, hphone sony e ramai kate cpt rosak
tp akk still.. kalo nak beli beli sony e gak
sbb tak penah pakai hpone jename lain..
hehe.. degilkan???

Anonymous said...

hmm...

OpiYa OneL said...

sape anonymous ni??

sePosen said...

hehee... bee laaa;)

OpiYa OneL said...

ooo.. hehe.. :)

麻辣火鍋Fay said...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社