Muhammad Afeef B. Muhammad Abu Bakar As-Siddiq

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Khayla Arissa Bt. Muhammad Abu Bakar As-Siddiq

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Tuesday, January 12, 2010

Mimpi ngeri..


Hari nie tah nape aku penat sgt. Balik2 dari class around 5 pm tu maen tenet jap. Then tah pukul bp (aku pun tak igt), aku dah tak larat sgt, then tertido. Malam tu my B called sampai tah bp kali tah, tp aku tak sedar langsung. Last2 tersedar jugak sbb igt alarm bunyi (padahal my B yg called). Huhu..


Actually, aku mimpi buruk arini =( Bangun2 tido, lepas cuci2 sume yg patut, terus aku membloging sbb takut lupe ape yg da mimpi tadi. Huhu.. Aku mimpi.. aku ade dkt satu bilik bersalin ni. Saw a woman giving birth. Tp, anak yg dilahirkan tu mcm tak berapa sempurna. Bila dia tau je anak dia macam tu, terus dia meraung dan menjerit dkt aku, "Ini semua salah awak!" Pelikkan?? Plus sungguh menakutkan. Tp ade yg lagi teruk lepas tu. That women dgn husband dia kejar aku sampai ke suatu pantai. Sgt ngeri time tu. They want to kill me!!! Serius takut. And at that time, ade someone yg selamatkan aku (I guess my B kot) tp tak nampak la sape.

The moral of the story, silalah cuci kaki sebelum tido. Huhu..

3 comments:

sePosen said...

Jgn pk bkn2 k;)

jUjU said...

eii..kenapa tu pia..

menakutkan jugak mimpi tu..ada maksuda ka tu ya? Ko try tanya org2 maksud mimpi tu..hehe

OpiYa OneL said...

To my B:

Naseb B call. Kalo tak, tak tau endingnye.. =(

To Jue:

Tula.. takut ade alamat tak bek =(