Muhammad Afeef B. Muhammad Abu Bakar As-Siddiq

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Khayla Arissa Bt. Muhammad Abu Bakar As-Siddiq

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Thursday, April 23, 2009

..:Patut la PANAS!!!!:..


Patut la 2-3 hari ni panas semacam je... Da pasang kipas kuat sampai terabur-rabur habuk kipas tu still panas jugak.. Hari2 kene syampoo rambut sbb macam tak selesa je... Pintu beranda bilik ni kalau ditutup, serius rase duduk macam dalam bilik berwap ala-ala spa tu.. kehkeh.. Member2 dtg nak study same kat bilik pun merungut2 sbb panas.. Huh!! Tak tau nak kate la.. PANAS!!!! Isy, baru panas dunia da merungut, belum panas AKHIRAT lagi... NAUZUBILLAH..

Rupe-rupenye, tu tanda ari nak ujan.. Malam td ujan mak ko, lebat gler.. Tp best sbb macam nyaman je.. Cam ala-ala kat Bukit tinggi Colmar Tropical pulak.. Huhu.. Tapi yg sedeynyer, hujan membuatkan perut aku yang selalu lapa ni menjadi makin lapa.. Nasib la my bee belikan meggi.. So, ape lagi.. huhu...

Sok exam Methods of Planning Analysis.. Study da abis da.. Just nak recover balik je.. Hopefully boleh la jawab sok.. insyaALLAH.. Tak tido la jwbnyer aku ni sbb da tido td.. Kepanasan smpai tertidur-tidur.. huhu...

2 comments:

Dda Ly said...

hihi best ek bile tgh2 tido tu ujann..urmm mcm tak mo bangun haihh!

OpiYa OneL said...

betol2 kak!!! hehee...