Muhammad Afeef B. Muhammad Abu Bakar As-Siddiq

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Khayla Arissa Bt. Muhammad Abu Bakar As-Siddiq

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Thursday, August 13, 2009

my boss my hero!


My Boss My Hero

Cite ni aku nengok seminggu yg lepas (time tenet tgh takde, sbb busan tahan gaban da. huhu..) Actually, cite ni da berkurun da dalam laptop aku ni (my bee bagi setahun lebey yg lepas kot), tp tah nape aku tak de instinct nak nengok. Even my bee + lil bro ckp cite ni best gler, tp aku still wat tak tau jew. huhu.. Actually, cite ni ade dlm 2 version. Ade versi Korea (Movie), and yg aku nengok ni versi Japan punye (Drama). Yg versi Korea tu pon aku da tgk, tp yg drama ni lagi best tersangat la best! haha..

Tak tau la kot aku ketinggalan zaman ke. Tapi, kepada sesiapa yang tak tgk lagi cite ni, sile lah nengok. Kalo tak de, meh dtg sini amek kat aku. hehee.. Sepanjang nengok citer ni, aku da macam tak betol pon ade. Kejap gelak, kejap cam emo2, kejap macam nak melompat pon ade. hahaa.. Melompat tu sbb terover gelak kot! Rumate tgk pelik je.. (sbb aku tgk cite ni pakai earphone) hahaa... sori Suria! Yg bestnye ttg cite ni sbb, hero die ensem tak hingat! haha.. Love u SAKAKI MAKIO @ TOMAYA NAGASE!!!

Ni le TOMOYA NAGASE!

Then, skrg ni aku da gler addict dgr lagu tema dia (ending song by Sorafune). Nanti ye aku upload dari youtube..

So, petang ni ade program sket ngan my bee.. Nak teman dia cari baju utk parentsnye. And hari ni jugak Mirae dtg. Die stay kat bilik utk beberapa hari. Besok Yanie pulak. Huhu.. sure rioh-rendahnye bilik aku neh.. Hopefully Suria tak kesah.

Besok pagi da ade raptai konvo. Petang tu pulak ade majlis sket. Waa..tak sabanyer nak jumpe sume member2. Sonoknyew rase di hati. huhu.. Ari Ahad pulak my bee konvo. A bit sad sbb tak dpt nak berkonvo same day. Tapi tak pelah. My turn is on Monday afternoon. Cannot wait!!!

3 comments:

rimieilya said...

thanks sb bagi tumpang bilik ko utk beberapa hari dan thanks gak utk pertolongan ko slm aku kat sana..

epy gle dpt jmp n borak2.rasa cam nk teruskan bersama kawan2 kat sana je..kecuali org2 tertentu la..

jangan lupa datang wedding aku nnt.tarikh akan diberitahu kemudian k..hehe

OpiYa OneL said...

Alaa.. takde pape pon.. Insyaallah aku dtg, tp dgn syarat pastu ko pulak wajib dtg wedding aku k! hehee...

Hanif Kaizuki said...

oh ya sofia...klu ko rajin cari la lagi sambungan crita tu...my boss my hero 2...mmg gempak giler...kelakar giler...rugi tau klu x tgk y siri ke 2...