Muhammad Afeef B. Muhammad Abu Bakar As-Siddiq

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Khayla Arissa Bt. Muhammad Abu Bakar As-Siddiq

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Saturday, August 8, 2009

..:Lamenye Tak Update Blog!:..


Lamenye aku tak update blog! Serius lame.. Emm.. ade beberapa sebab tak dpt nak update blog ni. Antaranya:


1. My broadband adik aku pinjam, so susah nak access tenet
2. Sebab esemen byk sgt kebelakangan ni
3. Mood tak baik sejak akhir2 ni. Sori bee, jd mangse ya melepaskan tension =(

Aku pon tak tau kenape aku moody sgt sejak akhir2 ni.. Sampai kekadang tu rase macam nak balik umah n terus tak nak balik u balik. Tapi bile mengenangkan my parents yang beria suh aku sambung study, aku gagahkan jugak la.

Tghari tadi, aku+apai+kembar+far+mida n bai pegi amek jubah utk konvo. Start beratur dari pukul 12am-2.30pm baru dpt jubahnye. Penat giler ngan panasnyew lagik. Tapi takpe la, sekali seumur idup kalo nak beratur camtu pon.

Emm.. okla, serius aku tak de mood skrg ni. Nnt kalo ade ms aku update lagi ye..
Adios!!!!

6 comments:

Anonymous said...

xmao majok2 lagi ye... :)

D'Blaze said...

patut la lama x update

rimieilya said...

huhu..korang dah amik jubah ke?sedihnye aku kne g amik sorng2 nt

myself said...

RAJIN2 LA UPDATE BLOG

OpiYa OneL said...

To all yg bg comments, thanks a lots ya!!!

OpiYa OneL said...

To Mirae:
Nanti ko pg ngan ruby le sbb ruby pown tak amek lagik.