Muhammad Afeef B. Muhammad Abu Bakar As-Siddiq

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Khayla Arissa Bt. Muhammad Abu Bakar As-Siddiq

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Sunday, August 23, 2009

43rd Convocation ~ 17th August 2009~


Hurray! Da konvo! heheee.... Sonoknyew
rase di hati. Gumbira dapat berjumpe rakan2 lame & bertukar2 cerite. Actually, hari ni da genap seminggu aku konvo. Tapi still dalam mood konvo lagik. hehee... Mane taknyew, ari2 menengok gambar konvo. Hurmm... tetibe, terase rindu pulak kat kengkawan sume. A bit sad sbb tak dapat bergambar banyak dgn rakan2 taulan. Tak puas bergambar sebenarnyew ngan korang2 sume!!! :( Tp nak bt camne, da berlalu da sume tu. Idup skrg ni kene teruskan.. Waaa... esemen byk lagi tak ciap! Camne ni???

Tp takpe, meh nengok gambo konvo dulu yee... heeee....

Ni time amek Anugerah Medal Fakulti. Beberapa hari b4 konvo..

Bergambo bersama rakan2 sebelum majlis konvo

Bergambo sebelum masuk dewanAdd Video
Me & Frens after majlis konvo!!!

Me & family + my fiance after majlis konvo! Kami in BLUE!! hikhik..

Me & my bee bergambo bersuke-ria

Bunge & Bear dari my bee. Thanks a lot dear!!

Nak wish thanks to my elder brother yg sudi datang menjengok adiknyew konvo. hehee.. Thanks a lot abg Kie!! Cayang bangat kat kamu! & thanks a lot too to my fiance yg even demam2 + tak bp sehat, tp still nak teman ya konvo. Me love u so much!!! & thanks jugak kat my mum yg terpakse membelikan anaknye bunge.. hehee..

P/S: To my bee, thanks for everything.....

6 comments:

ms. diya said...

congrats dear! :)

rimieilya said...

dah2 le tu mood konvo nye..tukar mood jadi mood wat esemen lak ek.hehe..

jom lumba sape siapkn esemen dl

OpiYa OneL said...

To Diya:

Thank you so much Diya!! =)

OpiYa OneL said...

To Mirae:

Mira...... tak de mood lagik nak wat esemen la... tak ley nak lumbe2 neh

buRn said...

waa... cantek3!!...congrat my dear!!

OpiYa OneL said...

thanks bee... congrates too!!!!