Muhammad Afeef B. Muhammad Abu Bakar As-Siddiq

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Khayla Arissa Bt. Muhammad Abu Bakar As-Siddiq

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Wednesday, December 9, 2009

Favor Bag..


Ngeee... (^,^)

Nape saye suke.. Sbb da dpt cari favor bag yg sgt simple but very nice. Tp tak ley la nak tunjuk kat sini. My bee kate tak suprise nnt. huhuu.. Kepada sesiape yg nak cari favor bag or box utk isi doorgift yg cantek2 dgn harge yg sgt berpatutan, visit la blog kat bawah nie ok!


Mula tue, igt nak prepare utk kawan favor bag + doorgift lain, sedara-mara belah my bee lain & sedara-mara belah saye lain, tapi.. kakak saye ade pesan,

"Dik, nak bagi doorgift, biar sume org dpt benda yg same. Jgn beza2, kawan bagi lain, sedara bagi lain.. Nanti takut org kecik ati."

So, memandangkan kakak saye da bagi nasihat sebegitu, saye pun ikutlah. Sume org akan dpt doorgift yg same. Tp, yg saye jumpe hanyalah favor bag sahaje. Dalamnye tak tau lagi nak isi doorgift ape. Huhu.. Any idea???


4 comments:

sePosen said...

bee setuju..hehee... xleh kasi laen2 cz nanti de org kecik ati... Insyallah sumernye b'jln lancar...Ameen...

apaiyapalot said...

isi mp3 satu je ckoplah kot.hahah

OpiYa OneL said...

husyy.. sgt tinggi permintaanmu itu apai.. haha..

bELLe said...

hehe..piya..aku pon bli box kt ole2 tuh..arini gi amek...tp aku mang wat bag len2 tp isi smua same...org kecik ati gak kew nnti???huhu