Muhammad Afeef B. Muhammad Abu Bakar As-Siddiq

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Khayla Arissa Bt. Muhammad Abu Bakar As-Siddiq

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Sunday, May 10, 2009

..:Ngantok tapi still nak tulis blog:..


Jam da menunjukkan 4.15 pagi. Baru lepas menggodeh2 blog ni.. Banyak lagi yg aku kene explore sbenarnyer.. huhuu.. Tak pasan pulak ade komen2 dkt entry lepas2.. Anyway, thanks kepada sesiapa yg memberi komen.. (dengan nada hepi sbb dapat komen =P)


Actually, aku da mengantok sebenarnye.. Tapi saje je tak mo tido.. Macam da lame tak write sumting kat blog ni.. So, gagahkan jugak nak menaip.. So, ape yg aku buat arini???

Pagi:
Hari ini tak de istilah pagi sebab?? (hanye org yang berkenaan je tau nape tak de istilah pagi dlm idop aku) kehkeh...

Tghari:
My bee da sehat sket dari demam so dia nak pg jenjalan setelah sehari stgh terbaring atas katil. Pegi Jusco skejap, saje mencuci mate.. Tak suke time my bee demam sbb dia asek bad mood je.. =( Hopefully dia cepat baik..

Malam:
Pegi makan ayam penyek dkt Taman U.. Jumpe Syam (ex-TLDM II) Tinggi betul dia skrg.. Lame tak jumpe since darjah 6. Hehee.. Then ade kisah lipas terbang2 kat situ.. Waawaaa.. I HATE lipas!!!!

Tghmlm:
Teman Mirae print tesis dia. Then, geng XOXO (Apai, Nana dan Opie) datang bilik. Menyembang citer old story dari tahun 1-4 kat U ni. Pastu, g tgk barang2 yang diwakafkan dkt sekitar blok ni.. Huiyoo.. byk gler.. Serius la budak2 ni tak sayang barang.. Sume nak diwakafkan.. So, aku pown amek le barang2 wakaf cam baldi, hanger, syampoo (buat basuh moto), Ajak fabuloso dan byk lagi la.. Si Apai, Nana ngan Opie pown same..

Tghmlm-Pagi:
Aku masih menulis blog. Okiess.. Mo tidur suda.. Gud nite sume...

2 comments:

rimieilya said...

thanks la temankn aku smlm n belikn ns aym penyek yg best tu smpai bersin2 aku mkn.

ada cara senang ko nk check komen2 neh.nt aku ajar.smlm xsmpt nk ajar.syok btl story2 psl kte2 dr 1-4th yrs kt sni. cam kejap je.

byk ke brg2 rampasan korg?brsmgt tuh gi merompak.hehe..penuh aku tgk dpn bilik ko hsl rampasan smlm..

OpiYa OneL said...

huhuu.. banyak gler!!! Serius la bebudak ni tak sayang barang.. hukhuk..