Muhammad Afeef B. Muhammad Abu Bakar As-Siddiq

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Khayla Arissa Bt. Muhammad Abu Bakar As-Siddiq

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Monday, May 11, 2009

..:Nasik Lemak KLuang Railcofee + Nengok Muvie:..


Today ade 2 story nak share ngan sume2. 1st story, me wif my bee pg makan dkt Kluang Railcofee, Kota Raya. Tah tetibe my bee ajak pegi makan kat situ. Actually, dia penah pg makan dgn member dia (mus) after balik interview kat mane tah beberapa minggu lepas. So, sebab sedap gler, my bee ajak la aku pulak.. Mase sampai tu, da nak dkt pukul 8.30. Kluang Railcofee tu tutup kol 9. So, nasib baik sempat.. Kalo tak sure kitorang da kempunan (especially aku la.. hehee..) Sodap gler la nasik dia.. Tambah dengan kopi + kopi susu yang kaw.. Mak aaiih, memang nikmat betul la.. huhuu..

My bee yang baru baek demam =)

Husy, terliur bile tgk balik pics ni

2nd story, after kitorang abis melantak nasik lemak tu, my bee tanye.. "nak g tgk wayang tak?" Aku ape lagi.. senyum jela. Even dalam kepala ni da riso presentation utk external examiner tak siap lagi, tapi still ade mood nak tgk wayang.. hehee... So, kitorang pown gerak ke CS (tempat slalu kitorang lepak) Da tak byk sgt citer skrg ni.. So, kami decide nak tgk citer kat bawah ni..

X-Men Origins: Wolverine

Husy, best gler r citer ni.. Aku punyer la xcited sampai terjerit2 menengoknyer.. My bee da segan2 asek tutup2 mulut aku.. heheeh.. Macam nengok citer antu je.. Padahal nengok citer action. Terlebey feeling pulak.. huhu.. Tp memang best la.. Serius best.. G la tgk if ade yg tak tgk lagi ye.

Okieess... nak sambung buat slide.. Malas tahap gaban da ni, tapi... hukhuk.. daku terpakse... wawaaa...

6 comments:

Dda Ly said...

seronok nyeee layan muvee....nak itottt!!

Hanis MY said...

wah..nasi lemak..n kopi kow..beshnya, jeles la ni hehe..

rimieilya said...

xpyh buat..dah abis pn.ada masa lg tu tgk wayang dlm nazak2 ni.kan dh kne kezutan dahsyat pg td.haha..

lega..leh lompat tinggi2 n jerit horeyyyy

OpiYa OneL said...

To sis Dda Ly:
Jom2 kak, dtg jb saya bawak tgk muvie + makan nasik lemak skali.. hehee.. Bwk 3 dans skali.. =P

OpiYa OneL said...

To my cikgy hanis:
Best cikgu.. Igt nak tmbh satu lagi, tp kedai nak tutup pulak. hikhik.. Nnt cikgu balik cni sy bawak pg mamam ye...

OpiYa OneL said...

To mirae:
Huhuu..mirae, hari ini adalah hati yg paling menggumbirakan even pada awalnya sangat mengerikan.. hehee..

Yeah!!! Jom lompat2!!!!