Muhammad Afeef B. Muhammad Abu Bakar As-Siddiq

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Khayla Arissa Bt. Muhammad Abu Bakar As-Siddiq

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Friday, May 8, 2009

..:Kamu Suda Tua:.. hikhik..

(Hari ini sebenarnya suda 8 Mei 2009)

Entry ini ditujukan khas buat seseorang yang menyambut Hari Jadiknyer pada hari ini... Siapakah orang itu??? Dia adalah seorang lelaki yang slalu buat saye HEPI.. geram.. sedih.. dan macam2 lagi... heheee..

Khas buat my bee:


Selamat Hari Lahir!!! @ Hepi Besday Dear!!!!!

Me LOVE u so much!!!!

Semoga dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki dan berbahagia selalu..


So, nasib baik hari ini (semase saye wish pukul 12 tgh mlm), my bee tak tido.. Untuk pengetahuan semua, sepanjang ktorang couple ni.. (ermm.. lebih kurang 4 tahun lebey), sekali je saye penah wish besday kat dia.. Nak tau kenape??? Sebab my bee ni, time ari jadik dia je dia tido.. Penat tepon ni ha, tak ngangkat2.. So, dis year igt kalo dia tido jugak, lepas ni saye malas le nak wish lagi.. heeehe.. Nasib baik dia tak tido..

But today my bee demam pulak.. Teruk pulak tu.. Igt nak celebrate sesame.. So, doakan my bee cepat sembuh ye!! Sbbnyer, nak g tgk wayang ni.. heehee...

p/s: I LOVE u..

6 comments:

Hanis MY said...

beshnya tgk wayang..erm..dah lama tk tgk wayang kat CS itew..windu zaman blaja kat utm dolu2

nazeyra tajul molok said...

hepy bday to him t0o...

=D

OpiYa OneL said...

Hanis MY: Tu la cikgu hanis, ni da abis study ni tak dpt tgk wayang kat CS lagi.. huhuuu...

OpiYa OneL said...

nazeyra tajul molok: Thanks adikku =P

Dda Ly said...

happy besday la ye buat ur bee...dekat2 ngan besday hubby akak lak..hihi :P

OpiYa OneL said...

Tulah.. Sy pown perasan jugak.. hehee.. Hepi besday buat hubbey akk jugak!!