Muhammad Afeef B. Muhammad Abu Bakar As-Siddiq

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Khayla Arissa Bt. Muhammad Abu Bakar As-Siddiq

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Sunday, January 9, 2011

Mohd Muaz Rafaligh...


Tengok name kat atas tu mesti nak cakap,
"Perghh name... glamor habis!" Kan..kan??? Hehe...


Tersangatlah kreatif mama & papanye memberi nama ke
pada baby yang selamat dilahirkan pagi tadi (jam berapa kurang pasti). Syukur Alhamdulillah~


Apepun, me nak ucapkan setinggi-tinggi langitlah TAHNIAHnye kepada Rohaida Amin @ nama timangannya Edot which is my ex-roomate sewaktu di
zaman uni dulu merangkap teman baik yang pernah tido sekatil sebantal, makan setupperware, berjogging bersama, bermain bola baling bersama, panjat pintu gate KTF bersama (sewaktu merayap ke bilik Apai di KTR selepas jam 12 mlm), dan yang paling penting teman menyiapkan projek studio & assignment bersama.


With Edot (bertudung hitam) time my engagement dulu

Baby Muaz yang comel gubuss!


Apepun, tahniah sekali lagi buat my best friend di atas kelahiran anak sulungnya. Semoga baby Muaz menjadi anak yang soleh ya! Amin...

5 comments:

buRn said...

1st! Alhamdulillah...

b.E.L.L.e said...

edot dah bersalin..wah bestnyer...huhu..die mang due bln 1 ker?rasa cam kejap je die peknen..hehe..

Sophie said...

To Hubby:

Alhamdulillah~

Sophie said...

To Bain:

Patutnya dia due 18/1 tp dia deliver 8/1 awal sepuloh ari. Tulah, mcm kejap je rasenye dia peknen. Babe, ko due bile?

rimieilya said...

wah..edot dh dpt baby eh.lmbtnye aku tau.huhu..

ko pny turn lmbt lg ke?