Muhammad Afeef B. Muhammad Abu Bakar As-Siddiq

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Khayla Arissa Bt. Muhammad Abu Bakar As-Siddiq

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Sunday, January 13, 2013

Kehendaks untuk bulan ini.


Assalamualaikum w.b.t.

Eh dah 2013 dah eh? Haha... Gile lama tak update blog. Siap boleh lupe pasword bagai. Haha... Ok sekian.

So, bulan ini adalah bulan yang teramat-amatlah boros bagi aku ye! Sebabnye, aku telah menghabiskan banyak duits untuk beli barang-barang seperti di bawah ini and of course la barang 2 budak kenit, Afeef dan Arissa. Barang mak dia ade la satu je. Sobsobsob.


# KOREAN PYJAMAS


Ok daku telah membeli kesemua di atas. Untuk Afeef, aku beli size 3y hokeh sebab anak teruna ni membesar cepat sangat. Untuk Arissa pulak terpaksa beli yang 2y sebab itu yang paling kecik. Tapi ada sikit unfair sebab abang dapat 5 helai adik dapat 3 je. Takpe ye dik, nanti adik punya kita beli lagi dekat Jusco ye! Hehe! Ni tak dapat lagi pun. Sebabnya orang tu kate end of Feb baru sampai bajunya. Agaknya dia borong kat Korea kot.


# FISHER PRICE DIAPERS BAG



Hokhok cute gilerkan? Actually diapers bag lama dah tercabut pulak pemegangnye. So I really need a new diapers bag. Takkan nak sepah-sepah je pampers, baju anak blabla dalam keretakan. Nanti hubby bising. Huhu.


# ZOO PACKS LITTLE KID BACKPACKS

Kununnye nak kasi kat Afeef la letak softbook dia. Sekali dia tak heran pun. Haha. Takpelah, bag ni ibu isi mainan Afeef bila kita balik kampung ye!


# BRIGHT STAR ROARING FUN PLAY GYM FOR LITTLE NUR AMNI SOFIA ANAK SI APAIYAPALOT
Tak payah kenal la sape apaiyapalot ni. Haha. Ni name blog dia. Mak Nur Amni Sofia ni namanya Zuraida tapi nama manjanya Apai. Haha. Dah selamat bersalin dah kawan aku sorang ni. So sebab tak dapat lagi nak menjenguk baby Amni, auntie Pya kasik playgym je la dulu ye. Actually play gym ni sama macam Arissa punya. Sangat kalerpul sampai mak dia pun excited sama nak main. Haha.


NEXT WISHLIST >


# Little Bean Baby Walker for Arissa




Ok, nak tepek sikit gambar kenit-kenit kesayangan, Afeef & Arissa.


Bersambung lagi next time, inshaAllah =)

12 comments:

Wan Afzan said...

Untung arissa & afeef! . Mummy die sakan shoping tau. Comell la arissa ni

n@D3iR@H said...

walker same mcm zahra laa...

mRsFirdxora said...

kalau shopping utk anak tak kisah brapa pon sggup abis..smpai kdg2 tak terfikir utk nak beli apa pon utk diri sndirikan..

Pya said...

Wan Afzan:

Hye dear! Thanks drop a comment. Shopping sakan awal taun je sbb korek2 dividen asb. Ahaks! Pasni kene mintak duit hubby tak boleh belanja sakan. Almaklum la tak kerja. Btw thanks again. =)

Pya said...

Nanad:

Pya tak beli lagi pun walker ni Nad. Mahal! Huhuk. Kene menabung lg beli walker ni. Pitis dah abes byk bulan ni. Tp takpela, Arissa pun kecik lg takut nak naikkan walker. Tunggu 7mo nnt =)

Pya said...

Ila:

Hukhuk tau takpe. Boleh dikira baju Pya beli utk diri sendiri berape je. Tapi tulah kan, puas giler dpt beli barang babies. =)

Nurza Awi said...

Piaaa...hehe. fisher price diaper bag tu beli kat mana ekk?

Anonymous said...

dkfo [url=http://www.montblancoutletstores.co.uk]mont blanc[/url] hvvwlr http://www.montblancoutletstores.co.uk hvey [url=http://www.montblancpenscheapsales.co.uk]cheap mont blanc[/url] leobsi http://www.montblancpenscheapsales.co.uk wkhy [url=http://www.montblancpenscheapstore.co.uk]mont blanc pens[/url] ehabbo http://www.montblancpenscheapstore.co.uk gqyj [url=http://www.montblancpensonlinesales.co.uk]mont blanc[/url] robfxk http://www.montblancpensonlinesales.co.uk gwfi [url=http://www.montblancpensshops.co.uk]mont blanc pens[/url] zaxryh http://www.montblancpensshops.co.uk jdrz [url=http://www.montblancpensuksales.co.uk]mont blanc pens[/url] xsfqkq http://www.montblancpensuksales.co.uk ykyt

Anonymous said...

xcxy [url=http://www.montblancoutletstores.co.uk]mont blanc[/url] nhspeh http://www.montblancoutletstores.co.uk vscj [url=http://www.montblancpenscheapsales.co.uk]mont blanc[/url] nhjczg http://www.montblancpenscheapsales.co.uk qayd [url=http://www.montblancpenscheapstore.co.uk]mont blanc[/url] nswsts http://www.montblancpenscheapstore.co.uk emwc [url=http://www.montblancpensonlinesales.co.uk]mont blanc sale[/url] mdveux http://www.montblancpensonlinesales.co.uk fqka [url=http://www.montblancpensshops.co.uk]mont blanc pen[/url] ckgnqa http://www.montblancpensshops.co.uk invk [url=http://www.montblancpensuksales.co.uk]mont blanc pens[/url] iydcva http://www.montblancpensuksales.co.uk xetv

Anonymous said...

tsie [url=http://www.montblancoutletstores.co.uk]mont blanc[/url] bispfh http://www.montblancoutletstores.co.uk pweu [url=http://www.montblancpenscheapsales.co.uk]cheap mont blanc[/url] ngwclt http://www.montblancpenscheapsales.co.uk cwcr [url=http://www.montblancpenscheapstore.co.uk]mont blanc[/url] aoofqc http://www.montblancpenscheapstore.co.uk fhfn [url=http://www.montblancpensonlinesales.co.uk]mont blanc pens[/url] iqyffg http://www.montblancpensonlinesales.co.uk ksrz [url=http://www.montblancpensshops.co.uk]mont blanc pens[/url] minhzr http://www.montblancpensshops.co.uk shza [url=http://www.montblancpensuksales.co.uk]mont blanc[/url] ncbpey http://www.montblancpensuksales.co.uk koif

Anonymous said...

srnz [url=http://www.montblancoutletstores.co.uk]mont blanc pens[/url] cqwqeh http://www.montblancoutletstores.co.uk dlsy [url=http://www.montblancpenscheapsales.co.uk]cheap mont blanc[/url] yjuyls http://www.montblancpenscheapsales.co.uk pywp [url=http://www.montblancpenscheapstore.co.uk]cheap mont blanc[/url] bhmyxk http://www.montblancpenscheapstore.co.uk bqbk [url=http://www.montblancpensonlinesales.co.uk]mont blanc sale[/url] fqokig http://www.montblancpensonlinesales.co.uk jvpa [url=http://www.montblancpensshops.co.uk]mont blanc pen[/url] rnthbo http://www.montblancpensshops.co.uk grdu [url=http://www.montblancpensuksales.co.uk]mont blanc[/url] pcidvi http://www.montblancpensuksales.co.uk zfjp

Anonymous said...

ejhj [url=http://www.montblancoutletstores.co.uk]mont blanc uk[/url] pcbimv http://www.montblancoutletstores.co.uk zyfi [url=http://www.montblancpenscheapsales.co.uk]mont blanc pen[/url] xzkzfp http://www.montblancpenscheapsales.co.uk vvzo [url=http://www.montblancpenscheapstore.co.uk]cheap mont blanc[/url] yliloi http://www.montblancpenscheapstore.co.uk bpll [url=http://www.montblancpensonlinesales.co.uk]mont blanc sale[/url] mgqhfm http://www.montblancpensonlinesales.co.uk loiz [url=http://www.montblancpensshops.co.uk]mont blanc[/url] xreadk http://www.montblancpensshops.co.uk jiwi [url=http://www.montblancpensuksales.co.uk]mont blanc[/url] qmewxa http://www.montblancpensuksales.co.uk ljnp