Muhammad Afeef B. Muhammad Abu Bakar As-Siddiq

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Khayla Arissa Bt. Muhammad Abu Bakar As-Siddiq

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Monday, July 5, 2010

Outdoor Picas...


Gambar sanding sampai tak tau nak upload yang mane dah. Banyak sgt!!! Nak memilih pon mcm da tak kuasa sebab busy skrg ni. Just saje nak tepek sikit gambar outdoor. Gambar outdoor tak byk, so ade mase nak memilih. Heheh.. Kitorang amek gambar outdoor dkt satu homestay ni yang memang dekat sgt ngan rumah. Malas nak pg jauh2 sebab da penat giler time tu. Layan je la gambar ni yew...



Haha.. Tengok2 balik sume gambar cam nak tergelak pon ade. Kaku giler! Sian cameramans sampai tak tau nak suruh posing camne lagi. Kekee...


5 comments:

yanie said...

cantik la pia... suke umah kayu 2...

cikteratai said...

cun bangat....piwweeettttt..:)

b.E.L.L.e said...

piya, upload la pic lagi...penat da tunggu nih..hehe..

~ thalhazlin ~ said...

terbaek! :)

OpiYa OneL said...

To Yanie:

Rumah tu kalo tgk real lagi cantek!

To cikteratai:

Gambar cikteratai lagi cantek. Sgt jeles! Huhu..

To Bain:

Taknak la upload byk2. Upload sikit2 dulu. Hehe..

To Talha:

Thanks Talha! Pasni turn Talha pulak! :)