Muhammad Afeef B. Muhammad Abu Bakar As-Siddiq

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Khayla Arissa Bt. Muhammad Abu Bakar As-Siddiq

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Friday, July 16, 2010

My Wedding Cake...


Entry basi no. 2. Haha...

Sekian lame baru ade mood nak cerita pasal kawen. Bloggers pon dah malas nak bace. Hahah! Takpe, yang penting aku yang bace nanti *especially bile da tua2 then anak berderet 12* Hahah! Berangan terlebih sudah. Satu pun belum inikan 12. Okok, stop! Sila scroll ke bawah.

My Wedding Cake!!

Tempat utk upacara potong kek

Sesi merosakkan cake!

First of all, wanna say thanks berjuta-juta lemon kepada my bff Bain yang telah bersusah-payah deliver cake ni. Cake yang serious sedap!! Dari Seremban tuw! Seremban ke Muar agak la jauhkan? *Babe, mesti aircond tu ko pasang high sebab tanak bagi cake aku cairkan?* Kekee... Sayang ko terlebih ok!

Story behind the cake. Cake tu sedia maklum la 2 tingkatkan? 2 tingkat tu kire standard la kan punye wedding cake. But, nak dijadikan cerita, cake 2 tingkat ni pon tak abes dimakan. Seyes sayang... Maybe sebab first tier cake ni terlalu besar sampai muak org nak abeskan, yg cinonet atas tu memang tak terabis. *Tah2 still ade lagi dlm fridge my mum sbb sayang nak buang* Hahah!

Just nak remind b2b, kalau yang dah teroder yang cake yang bertingkat2 tu, make sure ade la orang yang nak perabiskan ok! Seyes sayang kalau tak terabis. Like mine. Huhu. Even just 2 tiers cake, tp susahnye nak suruh org abeskan.


3 comments:

cikteratai said...

nice!adoiii..terus lapo perut ni....hehehehe

anak tajul molok said...

npe xbawak balik kasik eyra??? sedapp nye xpernah makan kek putih suci gebu gtu kak piya..hehehe

b.E.L.L.e said...

haha.tq piya. kek aku kejap je abeh. dpt jamah mase shoot potong kek je. blk dari outdoor photoshoot kek da tnggal suku jek..huhu.cupcakes semua ilang. huhu..