Muhammad Afeef B. Muhammad Abu Bakar As-Siddiq

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Khayla Arissa Bt. Muhammad Abu Bakar As-Siddiq

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Thursday, September 3, 2009

please.... hear dis song...

Actually, lagu ni tak ditujukan buat sesape k.. Just, t0 any0ne yg tak dgr lagi lagu nie, pleaseee la dgr.. menusuk jantung masuk terus ke vena cava sampai ke pulm0nary artery.. hahaa.. ape yg aku merepek nie! Ermm.. tetibe windu pulak kat Cikgu Ibrahim Taig0 (my Bi0 teacher!!)

Agnes M0nica - Teruskanlah....

Pernahkah kau bicara
Tapi tak di dengar
Tak di anggap
Sama sekali

Pernahkan kau tak salah
Tapi disalahkan
Tak di beri
Kesempatan

Kuhidup dengan siapa
Ku tak tau kau siapa
Kau kekasihku tapi
Orang lain bagiku

Kau dengan dirimu saja
Kau dengan duniamu saja
Teruskan lah.. Teruskan lah
Kau begitu

Kau tak butuh diriku
Aku patung bagimu
Cinta bukan
Kebutuhan mu

Hoo.. Hooo

Kau dengan dirimu saja
Kau dengan duniamu saja
Teruskan lah.. Teruskan lah
Kau.. kau begitu

Teruskan lah… teruskan lah..

P/S: Nanti la ye upload videonye. Tenet tgh tak bp nak sehat neh!

4 comments:

rimieilya said...

ni mmh lagu feveret aku la pya.1st time dgr terus jth cinta.hehe..best kan?xsngka lak kte sama2 suke..

aku nk tny ko ni,edot kawen bila ek?nak arrange masa la.time raya nt bz sgt.takut xdpt g plak.tpi xbestla sb ms tunang pn ak xpegi

buRn said...

ish...babe nih!!..kalo da ske, abes smpai ke jantung la, arteri laa...hehehee..

myself said...

layan la lagu ni...

OpiYa OneL said...

To mirae:

tula mira.. best gler kan?? ak dgr 1st time trs tak ley tido.. haha

emm.. edot tak gitau lagi pon bile dia nak kawen. Actually, aritu dia kate family tak bincang lagi bile nak bt kendurinyew.. nnt kalo dia da bagitau, ak inform k!!

To my bee:

hehe.. itulah kenyataannye...

To hazali:

thanks for da comment =)