Muhammad Afeef B. Muhammad Abu Bakar As-Siddiq

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Khayla Arissa Bt. Muhammad Abu Bakar As-Siddiq

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Tuesday, September 8, 2009

anak sape la nie...


Lame da tak update bl0g.. Ini gare2 nak menyiapkan assignment Sim la neh! haha.. sian si Sim Chi0 Huat tue.. tak pasal2 kene marah (tah ade lagi ke tidak 0rgnyew p0n tak tau la) Actually, my lecturer gave us an assignment t0 analyse this case.. Case between Sim Chi0 Huat v W0ng Ted Fui.. About c0nstruction c0ntract.. P0nat seh buat assignment ni.. Berbelit2.. I w0nder h0w law student can mem0rize all th0se cases.. haha.. Ini bermaksud aku ni tak de talent langsung nak jadik lawyer.. hahaa...


Actually, untuk dis entry.. aku just nak tunjukkan gambar ade s0rang budak kecik nie.. Tah anak sape la.. Dammm CUTE!! Her eyes... sangat BULAT!! Tak caye neng0k la bwh nie...


Ni mase die baby lagik...

Ni mase die da bes0 sket..

CUTE kan???

P/s: Thanks to Bain yg e-mailkan gambar si kenit nie.. =)

6 comments:

ms. diya said...

anak aku in future! hehhee.. insyaallah.. :P

myself said...

mata yang indah...

Dda Ly said...

masyaAllah chumelnyeee...mintak2 masuklah siket aura dlm perut ni, bio same cute centuh..hikhik

OpiYa OneL said...

To diya:
Tu anak aku in future gak tu.. hehee...

To myself:
Comel sgt kan???

To kak Dda:
Kak, minum air soya slalu kak.. kak long aritu minum time pregnent, baby dia putih giler.. Lagi satu slalu2 la bukak blog pya nengok gmbo baby ni k! hehe..

buRn said...

mn aci amek pic kite?!...meh blk...hehe

OpiYa OneL said...

eley, awak yg amek dari e-mail kiter..