Muhammad Afeef B. Muhammad Abu Bakar As-Siddiq

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Khayla Arissa Bt. Muhammad Abu Bakar As-Siddiq

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Thursday, September 22, 2011

Afeef with his BAPE Beanie Hat ^_^


Agaknya memang trend sekarang kot semua baby harus ada BAPE Beanie Hat ni. Bila nengok baby bergambar dengan B. Beanie Hat ni, baby bersebut terus jadi super comel! Haha... Jadi, haruslah belikan Afeef pun B. Beanie Hat jug
akkan???


Kan... kan... comelkan???


Hubby naik rimas bila si isteri asyik merengek je nak belikan si anak B. Beanie Hat ni, terus memesan sampai 2 serkup comel ni. Perli la tu! Haha... Hubby beli kat belog
little stuff nie. Murah! RM10 je for one pcs. Tapi only few colors je yang ada. Hubby pilih color dark brown and light yellow (sebab my hubby tau isteri dia memang obses dengan color brown). So, last week selamat sampai sudah B. Beanie Hat ni.


BAPE Beanie Hat yang comel!


Kat bawah ni gambar Afeef bergambar dengan B. Beanie Hatnya!


Afeef with Pak Kienya!

Afeef with ayah!

Afeef with Ibu!




Rasa macam nak beli color lain pulak. Nak buat collection. Haha...

Macam nak kena beli color merah pulak la. Canteks kan color merah? Grey pon macam menawan je...


Terlebey sudah si emak neh! (>0<)


10 comments:

~ PUAN THALHA ~ said...

comel gile affef! :)

asna cute said...

hehe asna suke baby hat yg ada telinga keke comel!

Pya said...

Talha;

Thanks a lot dear! ^_^

Pya said...

Asna:

Afeef da ade 2 baby hat yg ada telinga tu tp da kecik. Kepala dia da tak muat da. Huhu... sadis!

~YUN~ said...

kalaula rayyan suka pkai,yun teringin gak nk beli,ni kan pya,bila die tau ade bende atas kepala,mulaa la nk geleng2 kepala,protes rimas,hehe!

Cik Puan Fara said...

tq kasik link,, mmg tgh mencari.. kalo cari topi2 kt shopping complex, semua yg ade telinge.. farrah pulak tak gemar.. nk cari yg mcm kopiah tu.. jmpe kt mothercare, 60++la plak per 2pcs.. mcm mahal.. nk beli cm afeef la :)

。+゚o。. Puan Dot . 。o+゚。 said...

waa...comel nye afeef...dengan pipi gebu die...

Pya said...

Yun:

Afeef pun mula2 rimas gak Yun, tp Pya geram pakaikan je. Lama2 dia ok. Hee ^_^

Pya said...

Farrah:

Tpkan farrah, beanie hat ni mcm besar sikit tau. Kene lipat2 belakang dia tu baru ok.

Pya said...

Pn. Dot:

Tenkiu Pn. Dot. Your baby pun sgt comel!