Muhammad Afeef B. Muhammad Abu Bakar As-Siddiq

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Khayla Arissa Bt. Muhammad Abu Bakar As-Siddiq

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Thursday, June 3, 2010

Special Thanks to Nora & Ika


Before melalut dengan panjang lebar lagi story ttg my wedding yg tak seberapa ni, me nak wish thanks berjuta-juta lemon kepada my two bridesmaids, Ika & Nora yang tersangatlah comel! Sayang sgt2 dekat korang!!!!


Dear Ika,

Thanks a lot sebab sudi jadi bridesmaid Pya. Te
rharu sgt2! *dengan nada sebak sebab terlalu terharu* Ika banyak sgt tolong Pya. Started from list down barang hantaran, teman Pya shopping barang hantaran, beli kain buat baju nikah + tolong pilihkan kain time Pya da pening lalat tak tau nak pilih mane satu kain, tolong Pya potong header for marshamallow favor, tolong Pya buat sirih junjung time Pya tengah da nak nangis tak sempat nak buat sebab busy sgt, tolong Pya buat bunga manggar even tengah hujan, & yang paling terharu, sentiasa berada di sisi sepanjang hari wedding. Bantuan Ika sampai mati pun akan Pya igt!!! Thanks Ika for everything...

Dear Nora,

Thanks sebab sudi datang wedding Pya. Pya tak tau nak cakap terharu macam mane... Even kita da berbelas tahun tak berjumpa, Nora still macam dulu jugak. So caring... & thanks a lot juga sebab byk tolong Pya. Macam Ika jugak, bantuan Nora tak akan Pya lupakan sampai bila-bila. Thanks for everything Nora...


With my two bridesmaid (^_^)

With Ika. Sayang Ika a lot!

With Nora. Sayang Nora jugak! (^_^)


5 comments:

Nora Diana Rohimi said...

nora diana plak..syg jugak x?hee

_ReRaMa_TeRBaNG_BeBaS_ said...

xde hal la pya!! no sweat at all dear~~~
cepat2 dpt babay k!hehehe..

aCik GeE cHoMeY said...

cantik muka awak..berseri2 la...suka tengok..:-)

~ thalhazlin ~ said...

pya, selamat pengantin baru dear! semoga pya dan suami kekal bahagia hingga ke syurga. Amin! pya nampak sangat cantik, sangat berseri. pelamin meletop! i like. tahniah sangat2. nanti huplod lagi picas ek :)

OpiYa OneL said...

To Nora Diana:

Kamu lagi saya sayang bangat!!!! Hehe..

To Ika:

Ika doakan pya cpt dpt baby k!

To Achik:

Thanks a lot achik! To makeup over sebenarnye bukan berseri. Hehe...

To Talha:

Thanks a lot Talha! (^,^)