Muhammad Afeef B. Muhammad Abu Bakar As-Siddiq

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Khayla Arissa Bt. Muhammad Abu Bakar As-Siddiq

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Tuesday, June 22, 2010

Kesian... kat diri sendiri...


Seyes, aku mcm da tak tau nak idupkan blog ni cm mane. Tu yang memprivatekan sekejap blog ni. Segan sbb org asek bace mende yg same jew. Huhu.. Nak update gambo kawen pon lemah semangat sebab pic kawen yg ade sume tak cantek (means pics OP tak dpt lagi). Humph! Pic OP pon cam tak cantek jew. (OP kasi preview). Haha.. (siap la ko Imran kalo tak cantek! Da la mahal laki aku bayo kat ko! Huh!). Disebabkan oleh ituw, malas la nak mengupdate lagi pasal wedding. :(

Life sekarang nipon rase mcm takde mende yang interesting nak distorykan. Sedeykan??? Huhu... But, bukanlah bermakne life lepas kawen ni tak best. *BEST... BEST GILER!!* Haha... Bawah 18 tahun jgn teruskan pembacaan k! Eh eh tak la. Takde mende pown...

Sonok bila da idup berdua ni. Lagi seronok bile dah ade rumah sendiri (walaupun rumah sewe). Bukan sonok ape pon. Sonok nak menghias umah. Hoho... Lagi pulak hubby jenis ikut je. Tak kisah langsir kaler ape ke.... ape2 jelah. Sume diserahkan 100 percent dkt aku. Bestkan my hubby!! Haha.. Just yang tak best, diri ini asek ditinggalkan. Sadis!! Baru 2 minggu kawen da kene tinggal 2 minggu++. Sampai atikan hubby I tinggalkan I. Huuu.. Nak buat mcm mane. Da memang keje dia kene meninggalkan I pon.

Just sekarang ni aku da start keje. Keje ape??? Haha... Keje2 biase je yang tak memerlukan otak utk nak buat keje. Keje satu tempat dgn my hubby. Just after dis, kalo kene tinggal, tak boleh la aku nak stay umah mak lagi. Kene stay sorang2. Huuuu... kesiankan??? Malas nak cari keje betol lagi. Sebabnye, master dissertation pon tak siap lagi. So, maybe after abes dissertation nnt baru stat find job betol2...

Haha... seyes bosankan entry ni? Sorryla ye... Len kali ngapdate cite best sikit. Chiaw!

6 comments:

AuraFIza said...

i'm waiting 4 ur wedding pics..
tak sabo nak tengok..
;)

farah zamri said...

salam kak pya..
first thing first,big congratulations sis!
akhirnya,cik berganti puan ek?
hihihihi :)
all the best utk alam rumah tangga!
and sorry sangat2 sebab x dapat dtg wedding kak pya..
take care sis :)

n@D3iR@H said...

ala cian pya..senasib la kite kn..slalu kne tinggal....xper, dugaan...lg tmbah rindu....nk tgk pic kawen...cpt2.....!!!
take care dear...

b.E.L.L.e said...

uit..ko da kje ker? kat ne weyh? da duk puncak alam ek? hoho. roger2 la nnti ek.hee~~

apaiyapalot! said...

bila nak abis deco nye pya oii.dah moving towards july ni. party buih gimana donk

OpiYa OneL said...

To Fiza:

Fiza, pic wedding pya bese2 je. Huhu.. Nanti ye insyaAllah pya upload bile da dpt nnt.

To Farah:

Its ok farah. & Thanks a lot for da wish. :)

To Nad:

Nad... same la kite kan? Tp nasib baik dis time mcm lame lagi baru abu nak ke offshore. Nad pon take care k!

To Bain:

Aku keje bese jela babe. Keje kerani je pon. Haha. Sementara abes tesis. Aku da pindah Puncak Alam da. Nnt jumpe jom!

To Apai:

Tulah pai. Byk sgt lagi mende takde ni. Sabo eh. Akan tiba jugak masenye nnt. Haha..